SomovaFM

Крем з прополісом та активною азелаїновою кислотою від JD Line

Обережно, лінійка засобів Just Dream Teens Cosmetics викликає залежність. Залежність до відчуття здорової та чистої шкіри. Як не дивно, але саме лінійка для підлітків ідеально підійшла для шкіри мого обличчя.

Нагадую, що косметика підтримує свій статус Cruelty-free🐇

Лікувальний крем із прополісом націлений на нормалізацію жирного блиску, лікування акне та має протизапальну дію.

Крем представлений в баночці з плотного матового скла, ніжно рожевого кольору. Під рожевою кришечкою є додаткова захисна пластикова мембрана. А на дні баночки прописан склад та рекомендація до застосування.

Склад крему вражаючий, натуральний та дієвий:

• Бджолиний віск - створюючи захисну плівку на шкірі, запобігає втраті вологи.
  • Азелаїнова кислота - ефективно бореться з пост-акне, запобігаючі появі нових висипів та націлена та вирівнювання тону шкіри.
  • Д-пантенол - для заспокоєння шкіри.
  • Екстракт прополісу - бореться з вугревим висипом та акне, маючи антимкробну дію.
  • Рисовий віск - пом'якшує та відшаровує омертвілі частинки епідермесу.

Сам крем ніжного оливкового кольору. По консистенції крем доволі густий та щільний, хоча його текстура по відчуттям при нанесенні дуже легка. Він не жирнить, маючи у складі оливкову олію.

В кремі відніються невеличкі частинки подрібненого прополісу. При нанесенні на шкіру вони ніяк не відчутні та не помітні оку після вбирання крем.

Аромат в крему незвичний, мені пахне травами та бджолиним вуликом. Він не яскраво виражений, хоч при розтиранні по обличчу злегка відчутний, але через пару секунд зникає.

Крем на обличчя лагає дужу приємно. Не скочується, ніяких розводів чи жирності не залишає. Зазвичай наношу його саме на ніч після використання сироватки з азелаїновою кислотою.

Мені вистачає зовсім невеликої кількості, буквально на ніготь з гіркою, аби нанести на все обличчя та частково шию.

Обличчя одразу стає сяючим, ніжним на дотик та точно зволоженим.

За місяць використання можу відмітити такі результати: шкіра має більш здоровий вигляд за рахунок гарного зволоження, зменшення почервонінь на шкірі та самих висипів. На ранок моє обличчя більше не блищить як млинець, з якого можна знімати ложкою "жир".

Раніше це була постійна проблема, через що зранку мені хотілося вмиватися наждачкою. Наразі ж я відклала абразивні скраби подалі, а залишила лише ензимну пудру та гель для вмивання.

Тобто крем гарно регулює нічне вироблення шкірного себуму, не забиваючи пори.

Маленька рожева баночка радує не тільки око, а й мою шкіру своєю чарівною дією.