Ya Yana

Що таке міст? Кому він потрібен і чому?

Що таке міст? Кому він потрібен і чому?

Міст для тіла — це продукт, що поєднує у собі 2 функції: зволоження та ароматизація. Він поданий у форматі спрею, легко наноситься і лишається на шкірі невідчутною вуаллю, яка запобігає втраті вологи та фіксує аромат.

А ще їх можна використовувати для постільної білизни, подушок чи одягу. Всього декілька розпилень і атмосферу створено.

Будь-який міст можна змусити працювати на повну. Маю 3 невеличкі поради.

1. Якщо перед тим, як наносити міст, ви нанесете на шкіру крем, олійку, баттер або лосьйон, то аромат місту зафіксується надійніше і буде звучати більш дзвінко, майже як парфуми. Влітку я обираю для цього олійки або лосьйони, адже баттери та креми буквально стікають через спеку.

2. Ще одна хитрість. Зберігайте міст у холодильнику. Ви скажете собі дякую, коли візьмете його з собою на пляж чи на прогулянку охолодженим. Це дуже приємні відчуття. Свіжість гарантовано)

3. Міксуйте. Не бійтеся експериментів. Як правило, піраміди містів не надто складні, як парфумерні. Це всього декілька нот. А змішуючи їх між собою і наносячи одразу декілька, ви зможете сформувати свої унікальні звучання. Це дуже цікаво, варто лише спробувати.

Парфумовані місти від Victoria's Secret — це любов. Вони дійсно виправдовують усі мої очікування. Відчуття свіжості на тілі тримається певний час, а аромат звучить дійсно довго. На речах та волоссі я чую його і на наступний день.

Розкажу про двох своїх фаворитів.

Island Away — це той самий кокос. Справжній, без ванільної солодкості. Цей аромат навіть дещо акватичний, адже там є нотки морської солі. Відчуття, що ви розкололи кокос на березі океану і тамуєте ним спрагу.

У складі продукт містить:

  • вітаміни С та Е, які відіграють роль антиоксидантів;
  • гліцерин та алое вера, що дбають про зволоження і гладкість;
  • екстракт ромашки, який заспокоїть запалення

Pomegranate & Lotus. Ви точно скажете, що цей аромат звучить якось знайомо. Він нагадує мені підліткові роки, бо дуже схожий на улюблений міст від Avon з манго та гранатом. Вони були культовими у мої шкільні роки. Пляшечку цього місту можна було знайти у сумці кожної старшокласниці.

Цей аромат підійде тим, хто любить солодкі аромати, але не приторні. Щоб смак цукру не відчувався аж на язиці при нанесенні, але сам характер аромату був саме солодким. Лотос приносить цю акватичність, а гранат робить композицію максимально літньою.

Розкажіть про ваші улюблені місти в коментарях, буду рада послухати щось нове та, можливо, знайти фаворитів на це літо.