olena_glossy

Гель для душу, який потайки почала «позичати» у чоловіка

Гель для душу, який потайки почала «позичати» у чоловіка

Чи відчували ви коли-небудь, як гель для душу не просто очищає, а й дарує заряд енергії на весь день? Саме таким є Patchouli For Men від Piel Cosmetics, про що розповім детальніше 👇

Гель для душу, який потайки почала «позичати» у чоловіка

Пакування. Велика прозора матова туба на 250 мл з кришечкою типу фліп-топ. З двох сторін розміщені білі наклейки з назвою та інформацією про продукт. Є додатковий захист фольгованою мембраною.

Формат доволі зручний, адже гель стоїть перевернутим, тож проблем з «трясінням» тари нема. Натиском вичавлювання продукту добре регулюється.

Цікавинки у складі:

🔹 Ментол забезпечує відчуття прохолоди, тонізує, надає відчуття свіжості та нормалізує виділення себуму,

🔹 Наносрібло має протизапальну дію, сприяє загоюванню

🔹 Гіалуронова кислота зволожує та попереджає сухість та зневоднення

🔹 Ефірна олія пачулі відновлює та тонізує, нормалізує роботу сальних залоз.

Гель прозорий, середньої густини і містить у собі дрібні (розміром менше 1 мм) капсули-сфери синього кольору. При відкриванні туби відчувається одразу освіжаючий аромат ментолу, який стишується легкими землистими нотками пачулі. Пахне смачно 🤤. Такі чоловічі та унісекс аромати мені подобаються.

Гель гарно спінюється м'якою мочалкою або рукою, тож витрати його невеликі, а от враження від приймання душу УХХХХ…

При використанні відчуваються неймовірний аромат, шкіру огортає приємна пінка, яка освіжає та надає відчуття прохолоди. Раджу приймати такий душ зранку, це допоможе прокинутись та почувати себе бадьоро. І так, з гелями для душу, які б давали такий ефект я ще не стикалась.

Шкіру гель не пересушує, очищає добре та дарує лише приємні відчуття під час використання. Він настільки чудовий, що я не можу втриматися та іноді використовую його сама 🤭

P.S. В якості шампуню чоловік продукт не пробував, тут правило – якщо є шампунь, то гель для душу лише гель. Якщо шампуню нема, то гель – це шампунь. Якщо нема гелю і шампуню, згодиться плин 🤣. Я не знущалась і шампунь не ховала.