Знову новеньке замовлення
На цей раз до мене приїхав догляд від бренду Skinbar та Mayr, також в той час була акція тож отримала ще й патчі бренду Skinbar.
Тепер давайте оглянемо куплене блище.
Skinbar
Раніше вже користувалася тоніком та сироваткою цього бренду, мені сподобалося тож вирішила купити ще.
Для початку хочу сказати, що мені неймовірно подобається естетика пакування, "краса в простоті" — ось з такою фразою асоціюється цей бренд.
Продукція дуже приємно пахне. Часто бачу що багатьом не подобається дещо сильні віддушки, але я таке люблю.
Ензимна пудра для обличчя делікатна з папаїном та вітаміном С
Вирішила що час спробувати новий для себе продукт, а саме ензимну пудру.
Вже встигла зробити декілька використань тож певна думка щодо продукту склалася.
Запах пудри дуже приємний, після використання шкіра відчувається дуже свіжою та чистою, просто невагомою. Також шкіра гладенька та приємна на дотик. Є відчуття сухості, але в мене зараз стан шкіри сухий, тож думаю, що на нормальній шкіри чи жирній цього відчуватися взагалі не буде.
Сироватка для обличчя зволожувальна з гіалуроновою кислотою 97% і екстрактом алое
У сироватки дуже приємний запах, консистенція рідка.
Після нанесення на дотик шкіра відчувається зволоженою, але за відчуттями на обличчі то не сильно. Тривалий час залишається липкенький шар. Шкіра стає дещо пружнішою.
Подарунок
Не користувалася патчами раніше та й зараз якось не маю потреби тож швидше за все віддам мамі. Але дуже приємно, що є такі акції та можливість спробувати щось нове або мати п одарунок для близьких ❤️
Активатор росту для вій та брів Mayur
Все ж вирішила спробувати цей продукт, можливо допоможе покращити стан моїх брів та вій бо візуально вони мають непоганий вигляд, але на дотик волосина дуже тонка та м'яка.
Користувалася вже декілька разів (десь десять), вії стали дещо твердіші, а брови не змінилися.
Коментарі (0)