Чому у корейців шкіра без пор
Секрети краси корейців
Можливо ви як і я задивлялись на моделей з Кореї та задумувались: “Чому в них така гарна шкіра, а в мене от ні?”
Поступово я зібрала інформацію щодо того, чому у корейців така гарна шкіра без пор і чому вони взагалі такі гарні. Зібрала я її з коментарів тих, хто сам кореєць, або жив у Кореї. Південній, хоча можна було і не уточнювати.
Отже:
1. Ретельний догляд за шкірою за допомогою найкращої косметики, сюди входять спеціальні маски та смужки для видалення чорних цяток та сальних ниток та практика багатоетапного догляду, котрий дає сильне зволоження від чого пори не такі виразні. До речі, я була здивована тим, що в Кореї продається бренд Bioderma і його називають доволі популярним, тому що в Кореї ну дуже багато власних брендів.
2. Двоетапне вечірнє очищення. Очищення за допомогою гідрофільної олії та пінки, а класичні корейські пінки це по суті мило, глибоко очищує пори, від чого вони виглядають настільки вузькими, наскільки можуть, зважаючи на природні дані. Я можу додати, що з того часу, як я почала вмиватись натуральним милом мої пори теж сильно звузились, мило очищує шкіру дуже глибоко.
3. Дуже ретельний захист від сонця допомагає зберігати власний колаген у шкірі (пори збільшуються, коли кількість колагену знижується). Якщо ми хочемо наслідувати корейців у цьому, то для захисту від сонця рекомендують сонцезахисні креми, головні убори та окуляри. До слова, саме капелюх та одяг вважається дерматологами основою захисту від сонця, а крем допоміжним засобом.
4. І останній секрет, але не по значенню: фільтри. Я прочитала, що в Кореї телефон автоматично накидає фільтри на фото, при створенні корейських драм всім персонажам згладжують шкіру фільтрами (окрім “поганців”), мені складно уявити як це впливає на психологічний стан самих корейців, коли твій смартфон по дефолту вважає твоє фото недостатньо гарним. Також в Кореї високий відсоток людей, котрі вдалися до пластичних операцій. Родина, котра може собі це дозволити, може подарувати на повноліття пластичну операцію, тому що гарний вигляд має значення при працевлаштуванні, для якого окрім свого резюме, ще обов’язково потрібно надіслати фото. Природна зовнішність в Кореї для бідних.
Отже, те, що в корейців ідеальна шкіра без пор та те, що вони в 50 виглядають на 20, це міф, і поки ми, можливо, прагнемо виглядати як корейці, корейці в свою чергу роблять пластичні операції, щоб виглядати більш по-європейськи.
Коментарі (0)