ksnklb

Біла глина для чистого обличчя

Біла глина для чистого обличчя

І знову я повернулась до глиняної маски. Не користувалась ними вже років 6, і забула, який хороший може бути ефект. Сьогодні нагадаю і Вам 😉.

Маска поміщена у пакет 20g, у зазначеній інструкції пише, що на одне застосування потрібно 10g, відповідно одного пакетика вистачить на 2 рази.

Спосіб розведення маски:
висипати порошок у ємність, долити трішки води, перемішати до пастоподібної консистеції та нанести (краще не великим шаром).
Ця масочка у білому кольорі. Аромат такий ніжний, кремовий, при цьому квітковий, маску з гарним ароматом набагато приємніше наносити та тримати на обличчі.
За відчуттями маска кремова, дуже приємна до шкіри.
Склад мінімалістичний та безпечний, обіцяні компоненти присутні.

Тримати маску рекомендовано 10-15 хвилин і потрібно добре слідкувати, що вона не засохла на обличчі, бо у такому разі вона може підсушувати.
За ідеєю, ця маска має легко змитись, але оскільки я звикла до альгінатних масочок, то наклала трішки більший шар, ніж потрібно було. Відповідно, змити було важче, тому не повторюйте моїх помилок.

Оскільки я давно не користувалась глиняними масками, тому і очікувань особливо не було. Та яке ж було моє здивування, коли я побачила результат 😍.
Після цієї маски пори дуже очищені, звужені, тон шкіри світлий, рівний, матовий. При цьому шкіра не пересушена, немає відчуття стягнення.
Ця маска чудово підходить для додаткового та швидкого очищення шкіри 🥰.