Альгінатна маска JOKO BLEND з гіалуронкою, чи варто наносити це на обличчя? (¬_¬)
Розфорсили бренд, так і я купилася та вирішила спробувати застосувати на собі цю альгінатну масочку ;)
Я людинка з алергією і дуже вередливою шкірою (ледь не так бахає алергічний дерматит, плями і т.д.) не можу точно сказати про свої відчуття, напишу детальніше нижче 🫤
Рубрика "шо по складу" вже тутоньки:
👉 Diatomaceous earth (Діатомітова земля): Цей компонент виступає як абразивний скраб, який допомагає видаляти забруднення, залишаючи шкіру гладенькою та чистою.
👉 Sodium alginate (Натрієвий альгінат): Цей інгредієнт відповідає за регулювання в'язкості продукту, забезпечуючи легке та зручне нанесення. Саме через нього маска називається "альгінатною".
👉 Calcium sulfate (Сульфат кальцію): Використовується як абразивний скраб. Як дигідрат, він володіє унікальною здатністю сприяти затвердіння розчину без присутності будь-яких додаткових сполучних на олійній основі.
👉 Hyaluronic acid (Гіалуронова кислота): Цей ідентичний до шкіри компонент є потужним зволожувачем, який забезпечує інтенсивне зволоження шкіри, покращуючи її текстуру та вигляд.
👉 Tocopheryl acetate (Ацетат токоферолу): Цей антиоксидант допомагає захищати шкіру від вільних радикалів та шкідливих зовнішніх впливів, зберігаючи її здоровою та молодою.
👉 Retinyl palmitate (Пальмітат ретинілу): Цей інгредієнт сприяє взаємодії з клітинами шкіри, покращуючи її тонус та структуру. Але він може бути проблематичним для чутливої шкіри, оскільки може призвести до подразнення та збільшити чутливість до сонячного світла.
👉 Mica (Міка): Цей компонент відповідає за створення здорового блиску та природного сяйва на шкірі, надаючи їй свіжий та відпочивший вигляд. Добувається, нажаль, не дуже етичним чином, але що маємо, то маємо.
👉 Titanium dioxide (Титановий діоксид): Використовується як санскрін для захисту шкіри від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, допомагаючи уникнути сонячних опіків та передчасного старіння.
👉 Ultramarines (ci 77007) (Ультрамарини): Барвник звичайний.
👉 Parfum (Fragrance) (Парфум): Використання штучних ароматизаторів може викликати алергічні реакції та подразнення шкіри, зокрема для осіб з чутливою шкірою. Тож обережно, дівчатка!
Як воно?
Я, як ти вже знаєш, жлоб ще той, тому розтягнула упаковку на 2-3 рази використання. По структурі на наче ок, але щось особисто у мене пішло не так (нуууу, як завжди) 😅
Який раз пробую нанести маски – сиджу з нею Х часу, намагаюся зняти, але, мабуть, через занадто тонкий шар, вона відриватися від шкіри відмовляється. Після неї ходжу вся в червоних плямах, через те, що вона нормально не знімається. Тому, дівчатка, з альгінатними масками походу зажлобитися не вийде((
Зате з гідрогелевими від цієї ж марки у мене дуже виходило і ефект бомба 🌚
По складу наче все більш-менш ок, тому можна брати, але старайся сильно 1 упаковку на вічність не розтігувати, бо потім не відірвеш 😁
Якщо ти дочитала аж до сюди, то походу тобі пост зайшов 😏. Тикай різні кнопочки в якості подяки і шукай мене в інших соцмережах по цьому ніку 💛
Коментарі (0)