Для ніжної шкіри рук і ніг
Ми звикли, що пілінг небхідний нам для шкіри обличчя, голови чи тіла, але на мою думку руки і ноги ще більше цього потребують.
Український бренд Shelly-справжній скарб для догляду за ручками і ніжками, адже тут скільки класних засобів, що очі розбігаються, я, коли заходжу в папку бренду, кожен раз хочу все більше спробувати щось цікавеньке.
п.с. фото називається "знайди кота", ну мішаю я їй грітись))
Засіб представляє собою голубеньку рідину з кислотами, яка працює на відлущення та оновлення шкіри.
Скатка дуже цікава в роботі, адже схоплюється такими комочками і максимально забирає огрубілу шкіру рук чи ніг.
Має приємний свіжий аромат і досить економна у використанні.
Наношу і масажую декілька хвилин, потім змиваю водою кімнатної температури. Після цього шкіра дуже ніжна і гладенька, на дотик така шовковиста. Колір шкіри виглядає рівномірнішим і світлішим.
Вважаю-це ідеальною підтовкою, перед нанесенням крему чи масочки для рук, тоді поживні речовини будуть проникати глибше.
Вирішила зробити фото стану шкіри рук після процедури на фоні такого красивого неба.
Тож якщо ви бажаєте відчути максимально класний догляд за шкірою рук та ніг, отримати відчуття салонного догляду, то рекомендую звернути увагу на пілінг-скалку від Shelly, тай взагалі і на інші продукти бренду, обіцяю-однозначно сподобається.
Коментарі (0)