Порожні і не зовсім баночки. Мастхев для гігієни та догляду
Попереду літо. Пора коли хочеться більше чистоти і свіжості. В цьому дописі поділюсь враженнями про улюблені засоби гігієни.
Uriage Dermatological Gentle Foaming Cleanser Gel - гелі для душу намагаюсь обирати з нейтральними ароматами, цей гель має саме такий. Він не так активно піниться як звичайні, більше схожий на гелі для обличчя. Вистачило на 6 місяців постійного користування. Величезний плюс в тому, що він не сушить шкіру, що буває від парфумованих гелів.
Термальна вода Avene Eau Thermale Water
Пропагую термальну воду. Термальну воду в кожен дім! Колись думала, що це не має сенсу, та випадково отримавши в подарунок до замовлення, тепер завжди маю в користуванні. Це засіб для всього, тільки пити мабуть не можна))
Куди використати?
1. Намочити спонж (для лінивих)
2. Зволожити обличчя коли спекотно
3. Зафіксувати макіяж
4. Пшикати на глиняні маски щоб вони довше застигали і не стягували шкіру
5. Застосовувати після зволожуючих кремів і сироваток
Різниці між виробниками особливо не помітила, вона швидше в пакуванні і ціні. Але з особистого досвіду, дуже великі об'єми більше купувати не буду, хоч це і економніше. Справа в тому що аерозоль не доживає в справному стані до закінчення самої води. В порівнянні з Vichy у Avene розпилення більш дифузне і рівномірне, Vichy може бризкати великими краплями.
Rexona Antiperspirant Spray
Непогана серія антиперспірантів Rexona. На робочий день захисту вистачає, запах дуже навіть ок, я його просто не помічаю, що для мене позитив, бо активний аромат я хочу отримувати від парфюмів.
Зубна паста Median Toothpaste Original
На рахунок відбілювання сумнівно, але є декілька причин чому я обираю саме цю зубну пасту: вона не має активного смаку, тому не подразнює вуста та не пече, гарно піниться, а також нормальної консистенції, не надто рідкої чи густої. Хороший повсякденний засіб, використання якого не приносить проблем.
Коментарі (0)