Kizza

Lamel Oversize I Eveline Sexy Girl

Lamel Oversize I Eveline Sexy Girl

Sexy Girl в мене з'явилась за власним бажанням, а Oversize дісталась у боксик за "Кокетку". Відкриті вони були з різницею в один тиждень, але кількість і час користування в них однаковий, тому вважаю даний огляд більш ніж прозорим🩵

Найосновніша претензія - то є щіточка. Довга, кривенька і дуже-дуже пружно-гнучка. Вона тут однакова за своїми "пружними" характеристиками тому цей пункт буде спільним для обох представниць. Я такі щіточки не люблю, при бажанні прочісати від кореня до кінчика вій може "відстрелити", якщо довжини вії не вистачає, або якщо занадто приклади силу. Пензлик відверто поганий і в ньому був би сенс, якби він був набагато жорсткіше.

Oversize прекрасно нашаровується, має схильність до плавучих лап. Якщо ви фанат павуків - то можна просто користуватись, а якщо ні - то прочешіть гребінцем, як я зробила там де три шари. Туш інтенсивно чорна, кремова, найкраще веде себе після 1.5 тижня черезденного користування. Бо щойновідкрита трохи зарідка. Всі плюси і претензії розкажу вже в висновку.

Нашаровується так собі. Формула сухувата, колір не інтенсивно чорний. Щоб зробити павучків - треба прям дуже постаратись. Одразу після відкриття норм, і протягом 1.5 тижнів особливо свою текстуру не змінила. Знову ж таки плюси і мінуси ми обговоримо у висновках.

На пальці видно наскільки Eveline менш чорна і більш суха за Lamel. Свотчі зроблені торцем пензля типу "тик-тик-тик" На очах норм протрималось, вії на місці і навіть не сильно критично "опали". Проте під обома очима я помітила осипачки. Це мене дуже розчарувало, адже за все моє життя на мені туші не осипались.

Обидві туші мені не сподобались. Давайте спільні мінуси обговоримо:

Щіточка - незручна, велика, занадто гнучка.

Формули - не дивлячись на те, що вони різні і по вигляду і по складу, обидві осипаються.

Мінуси Eveline: недостатньо чорна, доволі суха.

Мінуси Lamel: треба час,щоб загустіти, робить плавучі лапи.

Плюси:

Туші, що фарбують вії. Подовжують, надають об'єму. Але мені не сподобалось і я не рекомендую дані туші до покупки.

Дякую за увагу ❤️

Зустрінемось в наступних дописах та луксах 😘