Ензимна пудра для обличчя делікатна з папаїном та вітаміном С
SKINBAR Papain & Vitamin C Enzyme Powder
Привітики! Сьогодні хочу поділитись враженнями від використання ензимної пудри.
Раніше я ніколи не користувалась подібними засобами, тому порівняти немає з чим, але враження від цієї вже сформувались!
В складах я не дуже розбираюсь, але додам:
Zea Mays (Corn) Starch, Maltodextrin, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Kaolin, Lipase, Oryza Sativa (Rice) Powder, Papain, Betaine, Fragrance, Allantoin, Sodium Ascorbyl Phosphate.
*те, що цілком безпечно я підкреслила, а жирним виділено середню безпеку*
Засіб знаходиться в звичному для бренда пакуванні, білій матовій баночці з наліпкою, на якій є деяка інформація. Кришечка-дозатор дуже зручна, можна з легкістю регулювати потрібну кількість пудри. Засобу не так багато, 50 грам, але розхід економний, тому вистачить на довго.
Пудра має приємний не різкий аромат персикових цукерок, який на шкірі зовсім не залишається після змивання.
Пудра йде у вигляді звичай ного білого порошку, при розведені з водою стає більш бежевого кольору.
Я використовувала пудру у вечірньому догляді, висипала в долоню невелику кількість, додавала кілька крапель води. Розтерши засіб між руками, утворюється невелика піна, яку я масажними рухами наношу на шкіру, через 1-2 хвилини ретельно змиваю теплою водою. Перед застосуванням пудри я додатково не вмивалась гелем, тільки змила макіяж очей міцелярною водою.
Після застосування я не відчувала жодну сухість та стягнутість і продовжувала свій звичний догляд.
Користуюсь пудрою не регулярно, а по бажанню, це десь 2-3 рази на тиждень.
Результат після застосування помітний у тому, що пори стали чистішими, але в розмірі вони не змінились, можливо під час регулярного користування ефект буде кращий. Колір шкіри ніяк не змінився, але жирного блиску на обличчі стало менше.
Загалом шкіра на дотик стала приємнішою, ніби заполірованою та гладенькою.
У мене проблемна шкіра яка часто реагує новими запаленнями на невідомі продукти, ця ензимна пудра мені підійшла і нових запалень не викликала, чому я дуже рада.
У мене не було особливих очікувань щодо засобу, тому можу сказати, що в цілому я задоволена, але якщо порівнювати з дописами дівчат в клубі про ензимні пудри інших брендів, то ця від SKINBAR мені здається не надто дієвою.
Чи користуєтесь ви ензимною пудрою? Яку можете порадити?❤️
Коментарі (0)