Alina_Demchenko

Ziaja Multi-Vitamin Moisturizing Face Cream

Можливо заголовок звучить трохи пафосно, але для мене це було так дивно, начебто будучи брюнеткою, я прокинулась білявкою.

В мене комбінована шкіра, більш жирна, є висипання. В мене були завжди деякі проблеми з підбором засобів для обличчя.

Все мені казалось плівкою під якою розростались прищі. Для меня взагалі проблема підібрати крем з SPF( та зараз не про це).

В мене дома - дуже жарко, ще й сухе повітря. Це єдинне на що я можу піняти - в мене стала більш нормальна шкіра, а деякі ділянки - сухі. Можливо це від недостатку вітаміну Е , який я взагалі приймаю.

----------------------------

Щось я відволіклась )

Отже, я вирішила, що мої легенькі гелі для обличчя , наразі мені не потрібні. Тому я вирішила купити крем для нормальної шкіри.

Вибір пав на Ziaja Multi-Vitamin Moisturizing Face Cream

Він має приємну та легку текстуру та легкий аромат. Наче щось фруктово квіткове. Користуюсь вже місяць - у все прекрасно. Він не комедогенний, нема сухості, нема і жирності. Шкіра після нього - дуже ніжна. Розход економічний.

Думаю що для сухої шкіри він не підійде, як і для дуже жирної. На даний момент мені він дуже подобається