alena.rosee

Зіркові патчі ViaBeauty

Зіркові патчі ViaBeauty

Поговоримо про бюджетні патчі , які здатні на експрес-ефект

Патчі навколо очей - б‘юті продукт зі спірною репутацією , є табор ЗА, є Проти, є ті хто просто не бачуть ефекту або використовують цей продукт неправильно.

Можно довго сперечатись про корисність патчів, але напишу з власного досвіду, що від хороших патчів бачу не просто експрес-ефект , а якщо використовувати курсом (зазвичай це баночка на місяць) якісних патчів , Ефект накопичувальний та довготривалий.

Можливо тому що я не чекаю якихось чудес, а очікую тонізацію, зволоження , іноді ліфтинг.

Ці патчі хоч і бюджетні , але вони часто є в моїй косметичці та навіть в сумці, вони зручні, зазвичай беру їх в дорогу .

Гідрогелеві зволожуючі патчі під очі з наносріблом та гіалуроновою кислотою та технологією intensive hydrogel technology - унікальний та високоефективний засіб у лінійці засобів, спрямованих на омолодження та зволоження шкіри навколо очей.

Активні інгредієнти, що входять до складу патчів, ефективно усувають набряки, наслідки щоденного стресу, насичують шкіру живильною вологою.

💎 Поєднання наносрібла, гіалуронової кислоти та амінокислот ефективно живить, насичує клітини зсередини, прискорюючи обмінні процеси й омолоджуючи шкіру навколо очей.

💦Активна формула повертає шкірі природну вологу, усуває темні кола, робить погляд сяючим.

🫧Спосіб застосування: на чисте сухе обличчя нанеси патчі на 15-30 хвилин , після акуратно зніми патчі.

🍄Увага! Не залишай патчі більше чим на 30 хвилин , це спричинить зворотній ефект на шкірі.

Я залишаю патчі на 15-20 хвилин . Що подобається , це те що вони не сповзають , добре фіксуються , не тягнуть шкіру.

✨Ефект від застосування : шкіра має гарне зволоження, виглядає відпочившою , є тонізація.

❄️Для кріо-ефекта патчі можна потримати в холодильнику на 10 хвилин перед використанням .

Я іноді чередую ці патчі з досить відомими Patchology ціна яких в раз 20 вище, але що ті , що інші - працюють добре )

🫧Склад/Ingredients (INCI): water, glycerin, xanthan gum, chondrus crispus powder, glucomannan, algin, citric acid, potassium chloride, potassium citrate, butylene glycol, centella asiatica extract, polygonum cuspidatum root extract, scurellaria baicalensis root extract, camellia sinensis leaf extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, rosmarinus officinalis (rosemary leaf exiract, calcium sodium borosilicate, silver oxide, sodium hyaluronate, hydrolyzed collagen, mica, methylparaben, chlorphenesin, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum.

Склад містить і колаген , і гіалуронку, і рослинні екстракти .

Бачила в відгуках , що деяким людям патчі печуть , але це індивідуальна реакція на компоненти, яку ніяк не перевірити заздалегідь .

І ще момент, раніше патчі були просто сріблясті , зараз додали зірочки для гарного настрою 🤩

Я задоволена саме цими патчами , цікаво, чи пробували ви такі чи якісь інші у бренда ?