Yustal

Відновлюючий 24-годинний крем з діктамелією, миртом та вівсом BIOselect Regenerating 24hour Cream

Відновлюючий 24-годинний крем з діктамелією, миртом та вівсом BIOselect Regenerating 24hour Cream

Це найкращий крем, який у мене був. Крем продається у скляній банці з товстого матового скла, об’єм 50 мл, крем мав захисну мембрану під кришкою та був додатково запакований у картонну коробку. Користуватись кремом можна 12 місяців після відкриття.

Склад у крему органічний та ідеальний:

Salvia Officinalis (Sage) Flower/Leaf/ Stem Water*, Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycine Soja (Soyabean) Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glycerin*, Helianthus annuus (Sunflower) Seed oil Unsaponifiables*, Butyrospermum parkii (Shea) butter*, Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Myrtus Communis (Myrtle) Leaf Extract*, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract*, Origanum Dictamnus Flower/Leaf/ Stem Extract*, Hypericum Perforatum (St’Johns Wort) Extract*, Helianthus annus (Sunflower) Seed oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic acid, Benzyl Alcohol, Glyceryl Undecylenate

* Інгредієнти з сертифікованого органічного господарства

Особливо мені сподобалось, що в кремі немає ароматизаторів, це єдиний органічний крем від зморшок без ароматизаторів, котрий я знайшла у продажу. На першому місці у складі вода шавлії, котра:

Запобігає інфекціям шкіри, зменшує набряк.

Чинить омолоджувальну дію, протидіючи старінню, що викликане ультрафіолетовим випромінюванням, та відновлюючи товщину епідермального шару, який зменшується під впливом UVB-променів. Зменшує зморшки та покращує утворення нових клітин шкіри, також підвищує рівень колагену в шкірі.

Має антиоксиданті властивості.

Виробник пише: “Фенольні сполуки мирта та цукри вівса запобігають утворенню вільних радикалів, підвищують еластичність шкіри та зменшують дрібні зморшки. Діктамелія та цінні компоненти соняшника забезпечують 24-годинне зволоження та захист”.

Овес багатий на корисні сполуки такі як заспокійливий агент бета-глюкан, ліпіди, включаючи жирні кислоти омега-3 і 6, що відновлюють захисний бар’єр шкіри, фенольні антиоксиданти та протизапальні агенти (авенантраміди). Екстракт вівса це дуже хороший компонент для сухої, подразненої або запаленої шкіри.
Діктамелія (екстракт критської материнки) в свою чергу теж має антибактеріальні, протигрибкові та протимікробні властивості й сприяє регенерації шкіри.

В кремі є цінні олії, рослинний гліцерин, котрий вважається більш корисним для шкіри ніж синтетичний, та гіалуронат натрію для додаткового зволоження.

Відновлюючий 24-годинний крем з діктамелією, миртом та вівсом BIOselect Regenerating 24hour Cream
Відновлюючий 24-годинний крем з діктамелією, миртом та вівсом BIOselect Regenerating 24hour Cream

Мої враження:

Це далеко не перша моя спроба підібрати органічний крем для обличчя, але вперше вона на 100% вдала, я пробувала різні органічні креми та завжди було щось не то, вони були надто жирні, пори з ними з часом починали збільшуватись у розмірі, а зволоження не вистачало.

Відновлюючий 24-годинний крем з діктамелією виявився кремом моєї мрії, який я так довго шукала, він надзвичайно комфортний та м’який на шкірі.

Крем не містить ароматизаторів у складі, при цьому він злегка пахне компонентами при нанесенні, аромат нагадує мені запах кабачка, крем середньої густини, він легко розподіляється і добре всотується, шкіра з ним стає гладкою та м’якою на дотик. В мене комбінована шкіра, більш жирна на носі та сухіша на щоках, відновлюючий 24-годинний крем робить її рівномірно зволоженою, якщо я проведу пальцем по обличчю, то не відчую на дотик різниці між різними ділянками шкіри, а мені дуже подобається торкатися шкіри, зволоженої цим кремом. Крем дійсно забезпечує 24 години зволоження. Пори з кремом BIOselect мають прекрасний вигляд: він не забивається в пори, вони не темнішають від цього крему (а так буває), він взагалі не робить пори більш виразними візуально, а для мене це важливий аспект. Шкіра з ним зволожена та заспокоєна, крем ефективно усуває сухість та лущення і знімає подразнення, також крем вирівнює тон моєї шкіри, наскільки це можливо, зважаючи на наявний купероз, який з ним стає менш проявленим та надає сяйва. Зараз я використовую його на ніч, хоча він настільки мені подобається, що я залюбки використовувала б відновлюючий крем двічі на добу, однак вже сонячно і вдень потрібен крем з сонцезахисними факторами. Відновлюючий 24-годинний крем BIOselect добре підходить для використання на ніч або на день в прохолодні сезони. Я думаю, він підійде шкірі будь-якого типу. Моїй шкірі з ним дуже комфортно, у міру використання крему вона набуває більш здорового вигляду, я не очікую від крему, що він повністю розгладить всі мої зморшки: вони давні та глибокі, з такими зморшками не під силу справитись жодному крему та домашньому догляду загалом, на старіння впливають багато факторів: тип старіння, спосіб життя, загальний стан організму, режим сну та харчування і т.д., було б нереалістично очікувати, що один крем, навіть дуже хороший, зітре сліди всього, але я очікую, що він уповільнить подальше поглиблення та формування нових зморшок.

Тепер, коли в мене є органічна косметика, яка мені підходить, в тому числі цей божественний крем, я розумію, про що говорять, коли кажуть, що догляд за собою приносить задоволення. Мені значно приємніше користуватись натуральним продуктом, ніж засобами з гліколями та мікропластиком, хоча я навіть не думала, що натуральна косметика, котра не містить популярних активних компонентів, може давати такий хороший ефект, доки не познайомилась з продукцією BIOselect. Це найкращий крем, котрий в мене був, я дуже тішусь з цієї баночки та того, як він подобається шкірі ❤️