Vikulyk

Розпаковка подарунку від Makeup та L’Oréal

Дякую Makeup за можливість зробити такий гарний подарунок мамі, було досить неочікувано виграти в конкурсі, навіть рандомно.

Але подарунки, то завжди приємно😊

Взагалі ми всі обожнюємо подарунки, моя донька-особливо, кожен раз, коли мама звідкись приходить, вона питає за них 😂

В боксі все для догляду, особливо мама втішилась, що присутній крем з SPF, а про деякі засоби навіть не розуміла, що з ними робити, але ніколи не пізно дізнаватись.)

Класно, що мама мала вихідні і ми нарешті побачились, тож я зразу з поштомату забрала бокс і помчала до неї, ну до того ще малявку свою залишила, щоб трохи передихнути))

Взагал боксик дуже естетичний, подарунки від Loreal вже люблю за їхнє упакування.

Доречі дівчатка дуже вам дякую за реакції на пост з мамою, нам було приємно, можливо хтось і образився, що ми теж виграли, нажаль дійсно умови до кінця не всі виконали, тай я в тому числі, але я рада, що використала свій шанс і потішила рідних дівчат.)

Головне мати сили очищати серце і думки від образ, бо вони з'їдають, знаю по собі, тому вище ніс, ви варті всього кращого ❤️

І ще раз хочу подякувати нашій улюбленій платформі за подарунки і емоції, всім гарного настрою і цікавих конкурсів ❤️