Sofiia_Ts

Крем для обличчя Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Moisturizer з пробіотиками

Крем для обличчя Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Moisturizer з пробіотиками

Всім привіт! Так як мій любимий кремчик Needly закінчився, потрібна була термінова заміна. Цей крем давно був у хотілках, тому рішила обрати його зараз. Трошки помилилась щодо вибору, враховуючи теплий сезон, проте помилка незначна.

Це моє перше знайомство з Dr. Ceuracle, і його я можу назвати приємним 🤍

Крем для обличчя Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Moisturizer з пробіотиками

Засіб упакований в крафтову коробочку, на якій вказано всі дані про склад та користування. Крем в лаконічному тубусі, має 100 ml, тому вистачить надовго.

Текстура кремова та густа, але гарно розподіляється при контакті зі шкірою, розстаючи від температури тіла. Поглинається трошки довше, десь 5 хвилин, є властивість залишати липкість.

Аромат дуже приємний - нотки цитрусів, а саме мені нагадує мандарини. Він швидко вивітрюється, і за хвилинку його уже не чути.

Відчувається ефект зволоження та живлення, вирівнює рельєф шкіри, позбуває сухих ділянок.

Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Stearate, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cyclohexasiloxane, Laminaria Japonica Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Hydrogenated Lecithin, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Water, Palmitic Acid, Bisabolol, Stearic Acid, Carbomer, Butylene Glycol, Tromethamine, Lactobacillus Ferment, Xanthan Gum, Fructooligosaccharides, Trisodium EDTA, Beta-Glucan, Adenosine, Panthenol, Myristic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Raffinose, Folic Acid, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate, Ceramide NP, Cholesterol, Theanine, Milk Lipids, Glutathione, Palmitoyl Pentapeptide-4, Ethylhexylglycerin, Citral, Limonene.

Як бачите, склад тут ВЕЛИЧЕЗНИЙ! То і не дивно, бо крем ідеальний на відновлення та живлення шкіри. Виділю основне: крем на водяно-гліцериновій основі, є один силікон (безпечний та в допустимій дозі), велика кількість рослинних екстрактів та олій, різні пробіотики, керамід, пантенол, гіалуронова кислота, пептиди, ну і не без розчинників та регуляторів.

Тому крем має дуууже насичений склад, алергікам та чутливій шкірі може не підійти.

Крем спрямований на максимальне живлення зсередини та утримання вологи в шкірі. Рекомендую сухій, комбінованій, схильній до сухості шкіри. Моя шкіра у теплий період не схильна до сухості, проте я використовую цей крем переважно на ніч, бо зранку уже SPF 🙌 Таке поєднання мені подобається, не викликає лишніх подразнень, висипань чи забитих пор. Шкіра зволожена та насичена ✨ Оцінка 7/10 (все таки трошки загустий та плотний, навіть purito був легшим 🫣).