ksnklb

Найніжніша ензимна пудра

Найніжніша ензимна пудра

Я вже давно вважаю, що додаткове очищення дуже важливе для нормального стану шкіри. М'який пілінг може позбавити зайвої жирності шкіри, очистити та освітлити пори. Нещодавно я знайшла ще один хороший м'який пілінг – ензимну пудру від Joko Blend, і сьогодні я хочу розповісти про неї.

Найніжніша ензимна пудра
Найніжніша ензимна пудра

Баночка звичайна, 70g. Дизайн у стилі бренду, лаконічний, на ньому зазначена уся основна інформація. Кришечка добре відкривається/ закривається, всередині є невеликий отвір.
Перед застосуванням потрібно стрясти баночку. Усі пудри мають той момент, що можуть забиватись у дозаторі, у цьому разі я просто стискаю баночку і легко дістаю пудру.

Сама пудра звичайна, білого кольору, дрібного помолу, текстура однорідна.
Запах мені нагадує крупи, він майже не відчутний.
При контакті з водою пудра перетворюється у кремову емульсію, води потрібно не багато. Ця емульсія досить густа та клейка, вона нагадує ніжні масочки.
Після нанесення потрібно помасажувати шкіру цією емульсією, а після цього змити водою.
Змивається досить легко.
У складі є рисовий крохмаль, тальк, папаїн, альгінати, бромелайн, карагенан, лимонна кислота.

Ефект мені подобається, пудра очищає верхній шар шкіри, робить світлішим тон. Також пори виглядають частішими та вужчими. На дотик шкіра дууже ніжна, приємна, як відпролірована. При цьому немає відчуття стягнення чи сухості. Та звісно, після такого очищення шкірі потрібне гарне зволоження.
От це той варіант, коли хочеться чогось делікатного, не дорогого та з хорошим ефектом.