saybeautyk

Легенда Erborian

Легенда Erborian

Нещодавно мені випала нагода спробувати легендарну бібішку від Ерборіан. Це, мабуть, найвідоміший продукт у бренду і я не бачила ще жодного негативного відгуку.

Він подобається всім, підходить всім. Я була впевнена, що і сама буду від нього у захваті.

Але ні)

Легенда Erborian

Мій пробничок був у найсвітлішому відтінку Clair. Я світлошкіра, з зеленим підтоном, тож розуміла з самого початку, що даний відтінок для мене буде темний.

І це так - він має більш помаранчево-рожевий підтон і, хоч він більш-менш пристовувався, в мене все одно було видно різницю між шиєю та обличчям (ніби я трохи підсмажена курочка).

Текстура у крему збита, вершкова, щільнувата. Наноситься він без особливих проблем - я робила це пальцями і все було гуд. Не полосить, не скочується.

Коли я нанесла цей тон, то побачила ВСІ недоліки своєї шкіри. І навіть ті, яких в мене немає🤷‍♀️

В мене достатньо виражена носогубка, з якою я поки нічого не планую робити, але ТАК підкреслити її не вдавалось ще жодному тональному в моєму житті. Він візуально збільшив мені пори, всі мімічні зморшки стали помітні х2. Тобто всмислє?

А де "бейбі скін ефект"?

Щодо перекриття недоліків - ну, я цього і не вимагаю від бб, тому тут не страшно. Але той же пуріто (хоч він теж бб) перекриває набагато краще.

Загалом цей бб мені нагадав холіку за текстурою, але за виглядом на шкірі це і близько не стоїть поруч.

Холіка красиво лежить на шкірі, перекриває всі недоліки, не провалюється у пори і не підкреслює абсолютно нічого. І коштує мінімум в 5 разів менше, що теж важливо🙂

До речі, якщо хтось не бачив - ось мій огляд на нього (тут могла бути ваша реклама🤣) - https://club.makeup.com.ua/post/20636/

І підлаштовується він теж набагато краще)

На фото загальний вигляд краще, ніж в житті, якось камера згладжує і здається, що все добре, але насправді ні)

Щодо присутності спф-фільтрів у цьому бібіку - тут фактор лише 20, і звичайно цього замало для захисту (хоч і приємно). Я ніколи не дивлюсь на наявність спф у тональному кремі, бо ми не наносимо його в потрібній кількості (як конкретно санскрін), тому для мене це взагалі не принципіально.

Склад розбирати не буду, бо не бачу сенсу робити це для тонального засобу) все дуже індивідуально. Зазначу лише, що тут присутні фізичні фільтри (діоксид титану та оксид цинку)

Висока ціна, іменитий бренд та гарні відгуки не означають, що засіб вам підійде.

Знову ж таки повторюсь: все дуже індивідуально. Мені не хочеться писати, що це поганий бб-крем і тд, адже його люблять мільйони, а це вже щось значить) просто моїй шкірі він не підійшов 🤷‍♀️таке буває.

Тепер я знаю точно, що Erborian baby skin effect bb-cream точно не для мене, і я буду буду обирати для себе інші засоби.

P.S. Вже казала, що завжди завжди радію, коли мені не підходять дорогі продукти, бо потім не треба буде витрачати на них гроші 😂 у всьому свої плюси)