Alina🍒

Joly:Lab - Захисний аргановий крем для брів та вій

Joly:Lab - Захисний аргановий крем для брів та вій

Всім привіт🌸

Сьогодні ділюсь своїми враженнями про ше одну новинку, а саме про захисний аргановий крем для брів та вій✨

п.с. хто пропустив мій попредній допис про гідрогелеву маску для брів, запрошую до прочитання https://club.makeup.com.ua/post/39125/

З назви ми вже розуміємо, що крем націлений на захист ваших брів та вій від негативного впливу як навколишнього середовища, накшталт ультрафіолетових променів, так і від хімічного, таких як ламінування та фарбування.

Також, виробник нам обіцяє насичення вітамінами, зволоження та зміцнення ваших брів та війок🌿

Оформлення крему майже ідентичне до гідрогелевої маски - приїхав він у картонній коробочці у фіолетово-помаранжевих тонах, всередині пластикова шайбочка з самим продуктом + має додаткову захисну кришечку всередині✨

Обідві тари містят на собі всю необхідну інформацію про продукт)

Об'єм: 10 мл.

Сам крем прозорий і має легку гелеву текстуру, але він доволі густий і якщо з ним переборщити, то всотуватись у брівки може довго, тож варто це враховувати)

Має легкий приємний аромат з нотками ванілі та фруктів і нагадав мені тверді парфуми від Mareve - Dark Idol.

Як і гідрогелева маска для брів, цей крем має доволі безпечний склад, окрім індивідуальної реакції на віддушку та інші компоненти.

Для тих, кому цікаво розбирати склад - додаю фото🌿

Я використовую крем виключно для брів, так як маю нарощені вії і наношу його після фарбування або на ніч аби він гарно всотався за час сну)

Набираю трохи крему на чисту щіточку для брів і вій і прочісую легенько волоски.

Крем не залишає білих слідів і не скочується, також немає відчуття, що брівки чимось обтяжені)

На ранок після вбирання крему, шкіра навкого брів і самі волоски ніжні і доглянуті, зона навколо гарно зволожена, прибирається сухість, яка у мене буває після фарбування🌿

Чи можу порекомендувати? Сто разів так, це окремий кайф у домашньому догляді за бровами та віями, особливо, якщо ви теж любите і приділяєте багато уваги своїм брівкам, як це роблю я🤍

Дякую кожній за увагу✨