saumary

Мʼякі губи за декілька хвилин

Привітики! Хочу поділитись своєю знахідкою для губ, яка залишила дуже приємні враження.

Нещодавно отримала від мами подарунковий набір в якому були засоби по догляду за губами: цукровий скраб для губ та бальзам для губ.

Набір був запакований у подарункову коробку, яку я, на жаль, викинула до того як сфотографувала🥲 але вона була дуже гарного рожевого кольору з міцного картону та надписом на кришці «Зі святом, красуне». Також кожен засіб був в індивідуальній маленькій коробочці, такого ж дизайну як і тюбики.

Розповім детальніше про кожен продукт окремо. Почну зі скрабу, адже його потрібно використовувати першим з цього наборчику.

Він знаходиться в невеличкому тюбику з кришечкою яка відкручується, особливого дозатору немає, достатньо просто натиснути для того щоб дістати засіб.

Насправді здається що продукту дуже мало, всього 8 грамів, але його потрібно буквально горошинку для того щоб ідеально вистачило на усі губи.

Він має приємну текстуру, не дуже густу, але й не рідку, я б сказала ідеальну, з дрібними частинками цукру, які поступово розчиняються при нанесенні і масажі губ. Скраб мʼяко прибирає відмерлі частинки шкіри і робить губи приємними та рівненькими.

Завдяки маслу ши у складі, скраб ще й має помʼякшувальні властивості, але все ж без бальзаму я не раджу його використовувати, тому що після скрабування необхідне гарне зволоження для довготривалого і дійсно видного результату.

Аромат і скраб і бальзам мають однаковий, ніби зелений чай з соковитим лимончиком, він доволі яскравий, але в той же час і приємний.

Використовую скраб у вечірній рутині декілька разів на тиждень, по бажанню, або коли бачу що губам терміново потрібна допомога (таке буває дуже рідко). Наношу горошинку засобу на губи та починаю масажувати, 2-3 хвилини цілком достатньо щоб був бажаний результат. Після того як спливає час, залишки можу витерти серветкою, але можуть залишитись дрібні частинки, тому я надаю перевагу змиванню водою, навіть після цього на губах залишається масло і гарно видно результат.

Обов’язково наступним кроком я використовую бальзам для губ, саме з цієї ж серії.

Знаходиться він у подібному до скрабу тюбику, але в нього відрізняється розмір (він трохи більший) та дозатор. Тут він зкошений, для зручнішого нанесення та розподілення засобу по губам.

Він має доволі густу текстуру та прозоро-білий колір, мені важкувато видавлювати його, але на губах швидко тане та гарно розподіляється.

Частенько я використовую цей бальзам без попереднього скрабування і мені також дуже подобається, губи залишаються гладенькими та зволоженими довгий час.

Єдине що мені не дуже подобається в бальзамі, це те, що він дуже густий, я полюбляю більш мʼякі текстури на губах.

Вигляд губ покращується за лічені хвилини після проведення такого приємного ритуалу зі скрабом та бальзамом. Якщо ви ще не мали досвіду користування таким комбо то дуже раджу спробувати!

*фото губ до та після не буде🥲 тому що я 24/7 з нанесеним бальзамом і в мене немає зараз ніяких проблем у вигляді сухих губ та омертвілих частинок, це звісно добре, але хотілось би додати ефектні фото до та після😅*

Чи використовували ви скраби для губ? Які ваші враження?❤️