Mariya Trofimova

#Myperfecthaircolor

#Myperfecthaircolor
#Myperfecthaircolor

✅Темне волосся багато чого пробачає.

Чим і як я тільки не фарбувала волосся, у підлітковому віці навіть експериментувала із зеленкою. Який би відтінковий засіб я не взяла, я точно впевнена, це змиється безслідно.

✅Мій колір не зміниться від води з високим вмістом заліза.

✅Темні відтінки волосся личать майже всім кольоротипам, головне підібрати правильний відтінок.

✅Прийняти сивину важко, але на мою думку, сивина на брюнетках виглядає дуже гарно. Багато відомих брюнеток відмовляються від зафарбовування сивини. Елегантна суміш солі та перцю. Так сивіла моя бабуся, мама, так сивітиму і я.

✅Брюнетки мають більш виражений блиск волосся, тому що темні відтінки краще відбивають світло.

✅Бути брюнеткою значно дешевше, підтримувати ідеальний блонд справа не бюджетна.

✅Контраст. Темне волосся краще підкреслює риси обличчя.

✅Оскільки темне волосся - це більша кількість пігменту, таке волосся довше зберігає колір та повільніше вигоряє на сонці.

✅Натуральність. По невідомім для мене причинам, брюнетка асоціюється з натуральним кольором волосся, навіть якщо це далеко не так.

Навіть коли я фарбувала волосся у чорний колір, оточуючі вважали, що це мій природний колір, а дівчат зі світлим або рудим волоссячком (до речі, натуральним) часто підозрювали у фарбуванні.

✅ Стати брюнеткою просто. Не існує такого кольору, на який би не ліг темний відтінок фарби.

Ну ось мої 10 переваг бути брюнеткою.

Щиро сподіваюсь, що цей челендж не почне війну між брюнетками, блондинками та руденькими🤭

Оскільки з моєю уважністю тільки будяки на городі стерегти 😅і умови челенджу я не дочитала, виправляюсь 😁

• LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner 411 та 412 (Поки я в пошуках ідеального винного відтінку олівчика, тому комбіную ці два відтінки)
  • Туш LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara
  • Purito Cica Clearing BB cream 13 - Neutral Ivory
  • LAMEL Make Up BB Highlighter 402 - Sunstone

21 травня, 2024
Mariya Trofimova
21 травня, 2024