Тонік-стимулятор при втраті волосся з екстрактом розмарину
Weleda Revitalising Hair Tonic With Rosemary 🌿
Купувала цей тонік кілька разів для профілактики випадання волосся у весняний період, коли волосся починало випадати більше, ніж звичайно. Також у чоловіка було випадання волосся, на ньому теж використовувала 💇♀️
Засіб збагачений цінними природними компонентами – він містить цілющий екстракт розмарину, натуральну витяжку з листя хрону та унікальний екстракт очитування пурпурового 🌿. Розмарин живить і зміцнює волосяні цибулини, активізуючи цим зростання волосся. Тонік нормалізує жировий баланс шкіри голови і сприятливо впливає на структуру нашого волосся, попереджаючи їх ламкість і випадання. Поєднуючись з натуральними ефірними оліями та гармонійно взаємодіючи, цілющі компоненти препарату тонізують шкіру голови та зміцнюють волосся, надаючи їм здорового сяючого вигляду
Для мене дуже не зручний скляний флакон та дозатор у цьому засобі , дозувати потрібну кількість і наносити на КОРНІ волосся, дуже не зручнотому, тому завжди переливаю у флакончики від інших тоників для волосся 🧴
Він рідкий як вода, має травʼянисто-лікарський аромат, як у більшості таких засобів, злегка холодить ❄️ шкіру після нанесення, не пече.
Тонік наношу на чисте волосся і масажую шкіру голови кілька хвилин. Зазвичай робила це раз на 2-3 дні після миття голови, іноді кожен день, навіть якщо голову цього дня не мила. Засіб волосся на жирніть і не бруднить, але так само і голову з ним не стала мити рідше. Лупи, сверблячки або ще якихось негативних наслідків тонік не викликав. У чоловіка проблема випадіння волосся була більш виражена на відміну від мене, тому він весь час застосовує такі засоби для волосся, періодично їх змінюючи для профілактики
Коли раніше використовувала цей тонік, 1 флакона було мало, купувала кілька і використовувала їх поспіль, але результат був, волосопад припинився, але у мене була сезонна проблема, зазвичай навесні у мене волосся випадає у більшій кількості ☹️
Але якщо у вас справді серйозна та постійна проблема, то з нею краще звернутися до трихолога 👩⚕️ та здати всі необхідні аналізи 💉, можливо проблему потрібно лікувати не лише зовні, а й зсередини 💊!
Усім гарного волосся 🫶
А які засоби від випадання волосся можете порадити ви?
Про мої інші улюблені засоби для волосся https://club.makeup.com.ua/post/33208/
Мої інші засоби Weleda https://club.makeup.com.ua/post/32550/
Ось список, що ще використовували колись для вирішення проблеми
Використовували не все одразу, тут засоби за кілька років, іноді було вирадіння сезоне, іноді від стресу
Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Scalp Pack For Hair-Loss,
La'dor Dermatical Scalp Tonic,
Placen Formula Lanier Classic,
Placen Formula Tonic Hair And Scalp Lotion,
Vichy Dercos Densi-Solutions Hair Mass Recreator Concentrate,
Vichy Dercos Energy+ Stimulating Shampoo,
MinoX Shampoo,
цей шампунь Orising CalmOrising та комплекс вітаминів Oxford Biolabs TRX2 рекомендував трихолог (купувала на makeup, тому що у лікаря на ці засоби ціни були значно вищими)
Doppelherz System Kollagen Beauty
MST Fish Collagen Peptides Verisol