Sofiia_Ts

Шкарпетки для педикюру Shelly з емульсією

Шкарпетки для педикюру Shelly з емульсією

Всім привіт! Якщо манікюр я люблю і навчилась робити, то педикюр для мене каторга 😄 Це завжди займало дуже багато часу, і не без травм 🥲 Ці шкарпетки Shelly полегшили цю справу і функціольно, так і часово. Тепер ця процедура приносить мені комфорт і легкість.

Як же я їх використовую? 👇

Шкарпетки для педикюру Shelly з емульсією

Почну з того, що пара упакована в невеличкий поліетиленовий пакетик, в який входить наклейки для кращої фіксації на нозі. Самі шкарпетки теж з неплотного поліетилену з великою кількістю емульсїї весередині.

Перед процедурою я поскрабувала ноги, щоб шкіра максимально могла поглинути емульсії та корисних речовин. І також я підготувала місце, щоб опісля пройдених хвилин не бігати в цих шкарпетках і шукати салфетки по дому 😂 Тому рекомендую потурбуватись про місце, де ви буде релаксувати та не забути салфетки чи рушник, щоб зняти залишки емульсії)

Шкарпетки легко одягаються, навіть на мій 39-40 розмір вони підходять і лишається ще багато місця 👌 Тримала я десь 20 хвилин, і після зняття, забрала залишки емульсії салфетками і продовжила робити педикюр. Тепер ця процедура робиться дуже швидко, бо кутикула дуже м'яка і її легко позбутись.

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cereareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Hydrolyzed Keratin, Ammonium Acryloyl Dimethyltaurate / Carboxyethyl Acrylate Crosspolymer, Nelumbo Nucifera (Lotus) Extract, Parfume, Citric Acid.

Склад майже ідентичний до їх рукавичок (я уже робила огляд тут https://club.makeup.com.ua/post/37113/), тому доповню що всередині емульсія на водянисто-парафіновій основі з гліцерином, гідролізованим колагеном, кератином та екстрактом лотоса. Всі компоненти направлені, щоб максимально пом'якшити та зволожити шкіру ніг.

Тепер робити педикюр стало легше, і це приносить лиш задоволення. Шкіра відновлена, м'яка, тому сміливо можна одягати босоніжки і вибігати по справам з чудовими ніжками 👣