ewigkeit

Шампунь проти лупи Ducray Kelual Ds Shampoo

Шампунь проти лупи Ducray Kelual Ds Shampoo

Мені порадив цей шампунь трихолог. Сухої лупи як такої в мене не було, цього нiчого не було видно. Не було і якогось свербIння, просто на шкірі голови був ніби "наліт". Iнші шампуні від лупи, включаючи аптечні, ситуацію особливо не змінювали. Тож спробувала ще й цей шампунь.

Як завжди при використанні подібних засобів, спочатку потрібно вимити перший раз голову звичайним шампунем, потім нанести цей і залишити на 3 хвилини. Але я перші кілька разів використовувала тільки цей шампунь обидва намилювання. Потім перейшла на перше намилювання простим. Після першого використання нічого не змінилося. Після другого стало дещо краще. Втретє незрозуміло, може через те, що перетримала і замість 3х хвилин не змивала хвилин 7 )), але стало знову як до використання цього шампуня. Так я зрозуміла, що більше 3х хвилин його краще не залишати на голові :) Потім з кожним використанням ставало все краще і після місяця (я мию голову 2 рази на тиждень), результат став очевидним і я перейшла на використання шампуню пару разів на місяць.

Шампунь дуже добре піниться, тому не потрібно було великої кількості, щоб розподілити по голові, т.к. довжину шампунем я не мию. Тому такої однієї пляшечки мені вистачило надовго.

Хоча його обсяг лише 100 мл, що замало для такої ціни на нього. Це ж добре, що справді був результат. Якби його не було, як при використанні інших шампунів, то було б прикро за таку ціну)) Особливо тим, кому потрiбно бiльше шампуню, щоб розподiлити по всiй головi. Це теж дуже iндивiдуально, як виявилось, коли один i той же засiб, але на однiй головi багато пiни i з невеликої кiлькостi, а на iншiй треба в декiлька разiв бiльше. I це навiть залежить не вiд довжини волосся, т.я. шампунь наноситься тiльки на шкiру голови.

В той же час з очевидних плюсів - волосся біля коренів дійсно залишається чистим довше. Це заслуга не лише цього шампуню, а ще й кількох інших, якими я користуюсь по черзі. Але від цього шампуню є такий ефект у будь-якому разі.

Консистенція густа, майже прозора.

Запах приємний, трохи медовий. Після використання навіть коли через деякий час заходиш у ванну, відчувається легкий запах.

Особливості :

- ефективно бореться із лупою та запобігає рецидивам;
- β-гліцеритинова кислота у складі нейтралізує запалення, почервоніння та свербіж вже після першого використання;
- поєднання  циклопіроксоламіну (1,5%) та піритіону цинку нейтралізує грибок Malassezia та запобігає його розмноженню;
- келюамід видаляє себорейні лусочки;
- чудово очищає волосся від забруднень і полегшує розчісування;
- підтримує оптимальний баланс зволоження, особливо в період лікування;
- зберігає зачіску свіжою надовго;
- має приємну консистенцію кремоподібної піни;
- підійде для усіх типів волосся, включаючи фарбоване.

Призначення: від лупи, зволоження, лікування
Тип шкіри: проблемна
Інгредієнти: цинк
Формула засобу: без парабенів
Класифікація: аптечна
Тип волосся: всі типи волосся

Шампунь проти лупи Ducray Kelual Ds Shampoo