SomovaFM

Вогняний гель для бородьби з целюлітом 🌶️

Вогняний гель для бородьби з целюлітом 🌶️

Антицелюлітний гель від корейського бренду Missha придбала ще дуже давно і певний час на регулярній основі його використовувала.
Це така біла напівпрозора рідина з дуже різким ментоловим запахом, який ріже очі (не підносьте близько до обличчя).
Склад має досить пристойний, здавалося б для такого крему має бути сама хімія, щоб він діяв, але ж - ні. Основні компоненти це екстракт гірького апельсину, кофеїн, капсаїцин (компонент чорного перцю) та ментол.

Спочатку наносила гель голими руками, після чого мої долоні дуже сильно пекли і здавалося вимити той ефект з рук нереально. Тож почала робити це у гумових медичний рукавичках. Після душу, на чисту шкіру, масуючими рухами добре втираю гель у проблемні ділянки на бедрах. Замотую харчовою плівкою та одягаю штанці. Спочатку відчуваю холод, потім тіло починається розігріватися та пекти. Після першого разу боялась отримати хімічний опік, але все гаразд. Тримаю гель під плівкою допоки не пройдуть ці пекучі відчуття, після знімаю плівку та промокую увесь той піт сухими серветками, аби шлак який виділила моя шкіра не увібрався назад.
✅При регулярному використанні десь через два тижні я почала бачити ефект - гладкіша на упруга шкіра. Зрозуміло, що увесь целюліт не зникне, якщо використовувати лише цей гель, це має бути все комплексно - і харчування, і спорт. Як тільки припинила користуватися гелем - ефект зник. Проте хочу сказати, що гель дійсно дієвий і вартий своїх грошей та уваги.
❌Не раджу використовувати гель при малейшому подразненні шкіри та після скрабів.
🔸Наразі роблю у комплексі з сухим масажем ( https://club.makeup.com.ua/post/2488/ ) повторюючи процедури через день для боротьби з "апельсиновою корочкою".

Вогняний гель для бородьби з целюлітом 🌶️
Вогняний гель для бородьби з целюлітом 🌶️