Anna_feerie

Сироватка з пробіотиками від CU Skin: дорого та ефективно?

Цю сироватку я собі подарувала на 8 березня)) Насправді були хороші знижки, тож я вирішила, що саме час спробувати знамениту корейську космецевтику🤗. Серум називається Bifida Barrier Ampoule, призначений для чутливої шкіри (а саме для відновлення захисного бар'єру) - одним словом, саме те, що треба)).

Наразі я користуюсь нею вже більше двох місяців, тож можу зробити деякі висновки та поділитись своїми враженнями🤩.

Як це завжди буває, мене привабив склад: лакто- та біфідобактерії, ніацинамід, аденозин, сквалан, кераміди та ще й пептиди (не вистачає хіба що азелаїнової кислоти😁, але ж кислоти з пробіотиками не надто дружать, тому все і так ідеально)).

Сироватка має густу консистенцію, майже прозора з легким персиковим відтінком. Консистенція гелеобразна, для нанесення на все обличчя та шиї мені достатньо одного натиску на пипетку. Аромату практично не відчувається, на шкірі розподіляється дуже легко, не залишаючи масного/волого фінішу. Просто зволожена доглянута шкіра.

Що мене дуже здивувало - так це розхід)) Так, баночка аж в 50 мл, але за 2 місяці я використала лише половину за умови ранкового застосування, тому вважаю, що ціна не настільки велика, як я думала раніше).

По відчуттях можу відмітити помірне зволоження, мені все одно подобається багатошаровий догляд, тому завжди маю в арсеналі тонер або есенцію, які наношу перед сироваткою.

Зазвичай для повного всотування треба кілька хвилин, після цього я наношу крем або одразу сонцезахист, щоб не перевантажувати шкіру.

До початку використання сироватка CU Skin я вже мала доволі хороші результати в плані боротьби з почервоніннями та вирівнювання тону (мої поради та досвід приборкання розацеа можна прочитати за тегом #Feerie_rosacea ). Вважаю це заслугою ось цих засобів:

- подвійної сироватки: https://club.makeup.com.ua/post/29237/

- ніацинамід + цинк: https://club.makeup.com.ua/post/30213/

- шикарний пептидний крем: https://club.makeup.com.ua/post/27540/

Для того, щоб відслідкувати свій прогрес, я зробила макро фото шкіри на початку використання (19.03), а також через 2 місяці - 19.05.

Якщо чесно, я не бачу особливої різниці)). Так, моя шкіра вже набагато рівнішого тону, вона не так реагує на зміну температури чи фізичні навантаження. Раніше я прокидалась зранку з нормального кольору обличчям, а вже за 10-15 хвилин, коли починала рухатись, щось робити по дому - і одразу щоки починали червоніти. Тепер навіть після вмивання я лише трішки рожевощічка, та й це доволі швидко сходить. Тож вбачаю дію сироватки саме в пролонгованому ефекті та тонусі судин, завдяки чому захисні функції шкіри підвищуються.

Але мені все ж хотілося б ще покращити тон, адже я бачу перспективу)). Тому наразі планую зробити перерву у використанні даного серуму і спробувати якийсь інший продукт (добре, що термін використання після відкриття 6 місяців)). Ну і, звісно, в мене ще є вечірня рутина (а там присутня азелаїнова кислота, про яку я теж обов'язково розповім найближчим часом🤗).

Бажаю всім здорової шкіри та гарного настрою!❤️