Сироватка з пробіотиками від CU Skin: дорого та ефективно?
Цю сироватку я собі подарувала на 8 березня)) Насправді були хороші знижки, тож я вирішила, що саме час спробувати знамениту корейську космецевтику🤗. Серум називається Bifida Barrier Ampoule, призначений для чутливої шкіри (а саме для відновлення захисного бар'єру) - одним словом, саме те, що треба)).
Наразі я користуюсь нею вже більше двох місяців, тож можу зробити деякі висновки та поділитись своїми враженнями🤩.
Як це завжди буває, мене привабив склад: лакто- та біфідобактерії, ніацинамід, аденозин, сквалан, кераміди та ще й пептиди (не вистачає хіба що азелаїнової кислоти😁, але ж кислоти з пробіотиками не надто дружать, тому все і так ідеально)).
Сироватка має густу консистенцію, майже прозора з легким персиковим відтінком. Консистенція гелеобразна, для нанесення на все обличчя та шиї мені достатньо одного натиску на пипетку. Аромату пра ктично не відчувається, на шкірі розподіляється дуже легко, не залишаючи масного/волого фінішу. Просто зволожена доглянута шкіра.
Що мене дуже здивувало - так це розхід)) Так, баночка аж в 50 мл, але за 2 місяці я використала лише половину за умови ранкового застосування, тому вважаю, що ціна не настільки велика, як я думала раніше).
По відчуттях можу відмітити помірне зволоження, мені все одно подобається багатошаровий догляд, тому завжди маю в арсеналі тонер або есенцію, які наношу перед сироваткою.
Зазвичай для повного всотування треба кілька хвилин, після цього я наношу крем або одразу сонцезахист, щоб не перевантажувати шкіру.
До початку використання сироватка CU Skin я вже мала доволі хороші результати в плані боротьби з почервоніннями та вирівнювання тону (мої поради та досвід приборкання розацеа можна прочитати за тегом #Feerie_rosacea ). Вважаю це заслугою ось цих засобів:
- подвійної сироватки: https://club.makeup.com.ua/post/29237/
- ніацинамід + цинк: https://club.makeup.com.ua/post/30213/
- шикарний пептидний крем: https://club.makeup.com.ua/post/27540/
Для того, щоб відслідкувати свій прогрес, я зробила макро фото шкіри на початку використання (19.03), а також через 2 місяці - 19.05.
Якщо чесно, я не бачу особливої різниці)). Так, моя шкіра вже набагато рівнішого тону, вона не так реагує на зміну температури чи фізичні навантаження. Раніше я прокидалась зранку з нормального кольору обличчям, а вже за 10-15 хвилин, коли починала рухатись, щось робити по дому - і одразу щоки починали червоніти. Тепер навіть після вмивання я лише трішки рожевощічка, та й це доволі швидко сходить. Тож вбачаю дію сироватки саме в пролонгованому ефекті та тонусі судин, завдяки чому захисні функції шкіри підвищуються.
Але мені все ж хотілося б ще покращити тон, адже я бачу перспективу)). Тому наразі планую зробити перерву у використанні даного серуму і спробувати якийсь інший продукт (добре, що термін використання після відкриття 6 місяців)). Ну і, звісно, в мене ще є вечірня рутина (а там присутня азелаїнова кислота, про яку я теж обов'язково розповім найближчим часом🤗).
Бажаю всім здорової шкіри та гарного настрою!❤️
Коментарі (0)