Чистикова Дарья

Олія-тінт "All in one" від Lamel

Олія-тінт "All in one" від Lamel

Ця ароматна олійка-тінт дісталась мені завдяки вашій, дівчата, підтримці та лайкам в одному з розіграшів MUC. За що вам безмежно дякую ❤️

Тільки нещодавно її відкрила і вона вже встигла стати моєю улюбленицею. Розповідаю⬇️

Пакування

Олійка-тінт представлена у яскраво рожевому, прозорому тюбіку. Дизайн мені дуже подобається, такий легкий та яскравий, одразу асоціюється з літом та сонечком. Тюбік був затягнут у додаткову слюду, що взагалом стандартно для продукції Lamel.

Аплікатор, обмежувач

Аплікатор зручний, плюшевий, у формі краплинки, добре та в міру набирає продукт, не царапає та не дряпає шкіру губ. Обмежувач теж чудовий, ні віджимати, ні набирати по декілька разів не треба.

Колір, консистенція та аромат

Текстура тінту досить густа, він має консистенцію більш схожу на гелеву, за рахунок чого не розтікається за контур губ. По відчуттям він трохи маслянистий, але не жирний. Стосовно липкості, її просто немає.

У мене відтінок 403 — watermelon 🍉 Аромат, доречі, дуже смачний, яскравий та насичений кавунчик, який так і кортить з'їсти. Нажаль його відчутно не довго, тільки під час нанесення.

Відтінок насичено рожевий, можу навiть сказати активно рожевий.

Враження

Тінт легко наноситься, добре розподіляється та не скочується. Одразу після нанесення відчутна приємна легкість і зволоженість губ. Що важливо, нашаровування тiльки посилює відтінок! Особисто я наношу засіб мінімально.

Фініш вологий, виглядає дуже ефектно та привертає увагу.

Також можна трохи "прибити блиск" серветкою, щоб губи стали більш матові. При цьому зволоженiсть губ зберiгається.

Носити олійку-тінт дуже комфортно, вона сушить та не стягує шкіру губ. Приємний колір плюс захист від сухості та лущення, як на мене одні плюси.

Стійкість теж непогана, колір сходить за 3-4 години, рівномірно і без плям.

Взагалом, мені сподобалась, прекрасний варіант на літо, коли кортить додати в образ свіжості та легкості, рекомендую 🍉

Дякую за увагу ❤️