Альона Нойвілль

Хочу закінчити ці продукти у 2023 році: частина №1, чудові

Хочу закінчити ці продукти у 2023 році: частина №1, чудові

Спершу розповім про чудові продукти, які невтомно усім раджу.

Topface Instyle Highlighter Powder Contour

Теплий, делікатний, сяючий. Я помилилася з відтінком (для світлого підтону шкіри краще пасував би 01, а не 02), але усе одно «дотерла» до дірки. Це доволі старий продукт на ринку, існує багато аналогів, тому навряд чи я придбаю бекап, але тим, хто постійно «перебирає» з бронзером, або тільки вчиться фарбуватися, дуже раджу.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Легенда. Підсвічуючий, ніжний, універсальний. Якби тоді, коли я його купляла, існували міні-версії, узяла б мініатюру – бо мені реально так багато не треба. З відтінком також проблеми – 3 light/medium відчутно рижуватий, та він був єдиний на сайті. Гарно працює і як база під макіяж, і як кремовий хайлайтер. Обов’язково придбаю міні у найсвітлішому півтоні.

Maybelline New York Color Tattoo 24 Hour

Маю у відтінку 150 socialite. Що сказати – це просто бомбезні кремові тіні. Працювала ними на клієнтах – пасують для вечірніх мейків, і для денних теж, усюди. Достатньо стійкі, гарно тушуються. Можна нанести тільки їх, і вийде сяючий натуральний макіяж очей. Куплю бекап.

Wet N Wild MegaGlo Highlighting Powder

Найкращий хайлайтер, альтернативи якому у мас-маркеті я поки не побачила. У мене 319В blossom glow – має виражену рожеву базу, гарно працюючу на світлій шкірі. Не сірий, коли відвертаєшся від сонця. Гарно тримається весь день. За три роки не змінив ані текстури, ані запаху. Куплю бекап. Єдиний мінус – дешева розхитана упаковка, яка почала погано закриватися.

Makeup Revolution Roxxsaurus Roxi Highlight & Contour Palette

Ну чому вона стала пахнути інакше?! Тут мав би бути смайлик, який плаче. Ідеальна палітра для контурингу та стробінгу, з відтінками, які підійдуть усім. Якби не виражений запах старої косметики, який з’явився після двох років користування – продовжила б брати її на комерційні мейки. Найсвітліші відтінки затерла до дірок, бо вони роблять ідеально підкреслені вилиці. Темні рефіли – під настрій. Можна брати з собою у поїздку і застосовувати як тіні.