Yustal

Гель для душу з олією опунції та алеппським милом Najel Shower Gel With Aleppo Soap 20% Prickly Pear

Гель для душу з олією опунції та алеппським милом Najel Shower Gel With Aleppo Soap 20% Prickly Pear

Гель для душу з олією опунції та алеппським милом від французького виробника Najel радять для сухої та дуже сухої шкіри. Засіб не містить ароматизаторів і мені це дуже подобається, рідко зустрінеш гель для душу без ароматичних домішок, а маючи надзвичайно чутливу шкіру на обличчі мені не хочеться здобути сенсибілізацію ще й шкіри тіла, до якої можуть призвести ароматизатори.

В пляшці 500 мл гелю, вистачить надовго.

Склад простий:

Aqua (Water), Potassium Olivate*, Potassium Cactusate, Glycerin, Potassium ​Laurelate*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Potassium Hydroxide

* інгредієнти з органічного господарства

Оливкова олія, олія опунції та лавру в складі в омиленому вигляді, засіб збагачено гліцерином для додаткового зволоження, є консерванти й, звісно, вода. Нічого зайвого.

Виробник пише:

Алеппське мило:
Живить і заспокоює шкіру завдяки вмісту оливкової олії та олії лаврового дерева
Очищує шкіру, не подразнюючи та не пересушуючи її
Заспокоює відчуття поколювання та екземи

Олія опунції:
Створює захисну плівку на епідермісі
Запобігає пересиханню шкіри
Залишає шкіру зволоженою та заспокоєною

Поєднання алеппського мила та олії опунції робить цей гель для душу ідеальним для сухої та дуже сухої шкіри. Олія опунції природним чином містить вітамін Е та незамінні жирні кислоти. Вітамін Е має антиоксидантні та протизапальні властивості, а незамінні жирні кислоти покращують еластичність та пружність шкіри.

Гель для душу з 20% олії опунції можна використовувати для всього тіла, для рук і навіть для волосся. Оскільки мило Aleppo виготовляється виключно з рослинних олій і не містить синтетичних домішок, воно дуже мало піниться. Це жодним чином не впливає на його очищувальну дію. Крім того, він не містить ароматизаторів, що робить його ідеальним рішенням для чутливої та реактивної шкіри”.

Гель має сертифікат Cosmos Natural, який підтверджує його приналежність до натуральної косметики.

Опунцією (англійською prickly pear) називають мексиканський кактус.

Гель для душу з олією опунції та алеппським милом Najel Shower Gel With Aleppo Soap 20% Prickly Pear

Мої враження:

Гель у флаконі з затемненого пластику, не дуже твердого. Дозатор має положення “стоп”, що дуже зручно. Дозатор видає невелику порцію за один раз. Етикетка не намокає та не втрачає свій презентабельний вигляд від води. Мені подобається дизайн та вибір гамми кольорів, такий засіб підійде і жінці, і чоловіку. Користуватись гелем можна цілих 12 місяців після відкриття.

Засіб має гелеву консистенцію, він прозорий, піниться слабко. Гель трохи пахне милом, зі шкіри запах швидко вивітрюється. PH цього гелю як і алеппського мила з 4% лаврової олії близько 7 і хоча це лужний pH, а pH нашої шкіри кислий, на сайті експерту з догляду Поли Бігун я знайшла інформацію, що саме pH 7 порушує pH нашої шкіри найменше, й схильна цьому вірити, тому що ніякої сухості чи дискомфорту після використання гелю я не відчуваю, а я маю тонку, чутливу шкіру і я не з тих людей, котрі можуть прийти в магазин, наосліп купити гель для душу і щоб все було добре, ні, доводиться ретельно обирати засоби. Цей засіб може не підійти тим, хто хоче насолоджуватись яскравим ароматом під час приймання душу, але він добре підійде людям з чутливою, сухою шкірою, хоча шкіра обличчя та шкіра тіла відрізняються за будовою, така сама шкіра як на обличчі в нас і на шиї та в зоні декольте, тому є б’юті-ентузіасти, котрі використовують доглядові засоби для обличчя доходячи до сосків.

Оскільки гель з опунцією підходить для тіла, обличчя та волосся, що зазначено на етикетці, я спробувала вимити ним волосся, не можу сказати, що гель, застосований у такий спосіб, сподобався мені більше спеціального шампуню, однак він гідно справився з завданням, волосся було гарно промите й після того, як воно висохло (а я ніколи не розчісую мокре волосся), я спокійно його розчесала, тому гель для душу з опунцією Najel підійде й тим, хто хоче мати один універсальний засіб для всього.

Я використовую його для миття рук та для очищення тіла і задоволена тим, як почувається моя шкіра після очищення цим гелем, як і після очищення твердим алеппським мило, вона не пересушена й не потребує нагального нанесення крему, шкіра гладка та приємна на дотик. Для мене це взаємозамінні засоби, хоча гель для душу з олією опунції Najel залишає шкіру дещо більш зволоженою.