SomovaFM

Ензимна пудра, як пухнастий поцілунок | JD Line

Ензимна пудра, як пухнастий поцілунок | JD Line
Ензимна пудра, як пухнастий поцілунок | JD Line

Спробувавши один раз ензимну пудру і зрозумівши її, неможливо зупинитися. Я продовжую пізнавати цей продукт з лінійкою Just Dream Teens Cosmetics.

Ензимна пудра - це гранульований порошок з ензимами для м'якого очищення шкіри, який має видаляти омертвілі клітини епідермесу та глибоко очищувати пори.

Засіб представленій в матовій прозорій пляшечці з мінімалістичною наліпкою із логотипом бренду у вигляді метелика 🦋

Кришечка у форматі диск-топ доволі зручна у використанні, одни легким натиском пальчика вона відкривається та закривається. Отвір невеличкий, але через нього легко проходить пудра у невеликій кількості.

Ензимна пудра, як пухнастий поцілунок | JD Line

Сама пудра білого кольору, можна сказати з нульовою абразивністю. Тобто її очищувальні частинки на стільки дрібні, що абсолютно не відчутні на шкірі. Аромат також повністю відсутній.

Ензимна пудра легко милиться в цільну м'яку пінку. Мені достатньо зовсім невеликої кількості, аби вспушити її в мокрих долонях та нанести на обличчя.

При використанні пудра відчувається ніби мільйони кульбаб лоскочуть щічки. Ніжно очищує пори, не викликаючи подразнень чи сухості. Гарно знімає невеличкі шелущіння та робить шкіру обличчя гладенькою.

Основними складниками, окрім тальку, є:

  • Oryza Sativa (Rice) Powder 🍚 - пудра з рисового насіння. Вони збагачені групою вітамінів та активами, а також є джерелом чистого протеїну. Гадаю більшість з красунь чули, про магічну дію рису в доглядовой рутині азіатів. Рисовий екстракт гарно матує шкіру, при цьому насичуючи її вологою, що запобігає сухості.
  • Papain 🍈 - екстракт папаї або динного дерева, сприяє очищенню сальних залоз та усуває запальні процеси. А також є допоміжним засобом у відлущуванні шкіри та її відбілюванні.
  • Niacinamide 🧪 - звісно ж улюблений актив для звуження пор.

І саме завдяки цим активам вже за тиждень щоденного використання я побачила чаруючий результат: пори стали набагато чистішими, завдяки такому очищенню вони нарешті не забиваються надмірним виділенням себуму, що зменшує кількість висипів. Та і сам рельєф шкіри також згладився за рахунок цього і звужених пор.

Я більш ніж задоволена результатом, наразі всі інші ензимки просто відклала в сторону, однозначно рекомендую власницям чутливої шкіри 🙌