Zhukovka 🌸

УВАГА! Сядь , бо впадеш ...

УВАГА! Сядь , бо впадеш ...

Зробіть ваше волосся неймовірним з маскою Verde!

Дівчатка , привіт 🌸 

Я рада познайомити вас з дивовижною маскою для волосся від ТМ Verde, яку я нещодавно відкрила для себе ) Це засіб, який привертає увагу своїми неймовірними властивостями та здатністю до швидкого відновлення волосся. Чи насправді це так ? Читай далі, щоб дізнатися більше про цей чудо-продукт, і впевнена , що він може стати і твоїм новим улюбленцем!

УВАГА! Сядь , бо впадеш ...

Як виглядає ?)🎀


Мила баночка персикового відтінку , котра надійно зберігає під кришечкою 120г продукту . Дизайн мінімалістичний і приємний .
Текстура густа та ніжна , з легким кремовим ароматом 🌸

Властивості маски Verde 🎀

Маска справжня революція у догляді за волоссям. Чому? Тому що я вперше бачу маску, у якої у складі на перших місцях олії, а не спирт ! Це реально ВАУ🔥 Вона мітить мигдалеву олію , олію жолоба , олію авокадо , екстракт броколі та гіалуронову кислоту, які забезпечують інтенсивне живлення та зволоження. Маска розгладжує волосся, надаючи йому блиск та міцність, а також відновлює структуру волосся, роблячи його більш слухняним. Цей живильний коктейль зміцнює волосину зсередини та ззовні , заповнюючи кератинові лусочки та склеюючи посічені кінці.
І це далеко не все ! Нижче додам повний склад і поглянувши на нього, я впевнена, що захочуть всі мати цей скарб на своїх поличках 😍

Спосіб застосування🎀 Використання маски Verde надзвичайно просте! Просто нанесіть маску на вимите шампунем вологе волосся, рівномірно розподіліть то залиште на 3-5 хвилин. Після цього ретельно змийте водою. І закохаєтеся в своє волосся по-новому 😍

Ефект від використання🎀

Після застосування маски волосся стає
неймовірно слухняним, м'яким та блискучим , відео скаже більше за мене! Маска не лише допомагає відновити пошкоджене волосся, але й допомагає уникнути ламкості та посіченості. Впевнена,що регулярне використання маски забезпечить волоссю здоров'я, еластичність та шикарний вигляд!

Я чесно просто не очікувала такого ефекту , адже користувалась досить дорогими продуктами для волосся і такого ефекту не було від жодного з них !

Verde ідеально підійшов поєму волоссю і нещадно вкрав моє серденько ❤️

Ну, тут без розбору все зрозуміло😍

Aqua, Sweet Almond Oil, Jojoba Oil, Avocado Oil, Wheat Germ Oil, Butyrospermium Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Behentrimonium Chloride, Brassica Oleracea Italica Oil, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Ethylhexyl Olivate, Glycerin, Hydrolyzed Sea Collagen, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopherol Acetate, Betaine, Pantenol, Hyaluronic Acid, Linum Usitatissimum Seed Extract, Grape Seed Extract, Aroma, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol.