Набір для завивки волосс я
Taptap
Привіт усім! Ну що, настав і мій час робити кучері))
Давно задивлялась на цей монобігудь, у дописах дівчат і ось нарешті вирішила спробувати ! Придбала Taptap , бо сподобався колір, наявність 2х рининок , та крабика, та відсутність негативних відгуків ) . Єдине що, на фото є мішечок для зберігання, а в наборі його не було (хоча в описі ніде і не сказано, що він має бути). У коробці є інструкція як з ним упоратись - це добре) Волосся в мене пряме, але не слухняне, зазвичай зробити з мим те , що мені хочеться не так то і просто)
Тож почала я одразу після миття голови, на просушене рушником волосся (а треба було все таки підсушити феном спочатку, але це я вже зрозуміла потім як збагнула , що сохнути все буде довго) Розділила волосся навпіл, змастила трохи Olaplex № 6 (про Olaplex згодом буде допис, як раз тестую покупки) , закріпила цю сосиску на голові і почала накручувати пасма. Що, хочу сказати , дивитися як це вправно роблять на відео і крутити самій це кардинально різні речі 😂 Не знаю на скільки воно там правельно накрутилось, іноді мені здавалось, що я зараз зав'яжу вузол і потім це не розпутаю 😂 короче тренуватись мені і тренуватись ). Закрутила і пішла чекати результат. Сама констурукція зручна , бігудь достатньо м'який, думаю аби довелося з ним спати, то це не було б проблемою. Резинки тримали мої хвостики, матеріал приємний і хороший - волосся саме не сповзало. Зрозумівши, що мокре волосся ще буде сохнути до 2го пришестя, я трохи пришвидшила процесс феном ) На виході маю досить прикольний результат ! Декілька пасм не досохли і відповідно недонакрутились, але то вже не провина бігудя як то кажуть. У цілому прикольна штука - рекомендасьйон! А я піду тренуватись з ним ще)
Пишіть, хто вже його спробував - як він вам ?
Коментарі (0)