Дарина🦉

Блиск + Олівець для губ

Блиск  +  Олівець для губ
Блиск  +  Олівець для губ

Привіт красуні! Давно хотіла познайомитись з декоративною косметикою від Олі Полякової. Дуже люблю цю яскраву красуню!

Для знайомства обрала блиск для губ та олівець. Обидва засоби гарно упаковані в картону коробочку, на якої є вся необхідна інформація для споживача, назва засобу, номер та назву відтінку.

Блиск  +  Олівець для губ

Блиск представлен в зручному форматі - міцна пластикова туба (дуже схожа на скло), прозора. Кришечка золотавого кольору, гарно закручивається (гвинт). Об'єм 7 мл.

Дуже м'який аплікатор - гадаю, що фетровий. Гарно дозує засіб, набирається не багато і не мало. Зручно та охайно розподіляє засіб по вустам.

В мене відтінок 02- рожева карамель. Обирала собі блиск на кожен день. Дійсно нагадує карамельку з рожевим відливом. Якщо наносити один шар, то він напів прозорий, з дрібним мерехтінням (маленьки золотаві блистівки). Два шари вже більш насичений колір, фініш - глянець.

Текстура - трохи в'язка та щільна, трохи ліпкувата, але це не та липкість - коли прилипає волосся. Текстура дуже приємна, зручно наноситься. На мені блиск не розтікається і тримається доволі довго.

За рахунок таких інгредієнтів як - вітамін е, вітамін с, гіалуронова кислота, оливкова олія, шкіра губ не буде пересушенна, на мені цей блиск пряцює як бальзам.

Аромат - це солодкі цукерки, він не насиченний, та відчувається тільки у флаконі.

Олівчик дерев'яний (дуже приємно тримати в руці, він глянцево-матовий), звичайний ковпачок (без точилки). Об'єм 5 г.

На самому олівчику є назва бренду та номер відтінку.

Наноситься рівномірно, він сереньої м'якості (не царапає), не крихкий.

Аромат відсутний.

Відтінок 01 - теплий беж. Це прям моя натурель. Мені подобається, що можно дуже легко регулювати насиченість відтінка натиском. Та при різному освітлені колір може бути від ніжного бежу до насиченого відтінка з теплим підтоном.

Дуже гарне комбо виходить з блиском. Але і один олівець гарно виглядає на губах (мені нагадує легкий татуаж). Можно гратися з об'ємом губ.

Тривалість протягом цілого дня, дуже вразила. До речі це мій перший олівець (багато років не користувалась олівцями). Тож перший і дуже вдалий.

Як висновок можу сказати, я дуже задоволена, що звернула увагу на цей бренд, тепер на черзі палетка тіней, ну дуже вона приваблива!

Всім дякую 🦉