Ya Yana

RED FLAG: і ні, я не про колишнього

RED FLAG: і ні, я не про колишнього

Чому ж я така боягузка? Усе, що з перцем викликає в мене легку тривогу. Я маю алергію на гостру їжу, яка проявляється у тому, що мені просто стає замало повітря і я задихаюся. Це не критично і згодом проходить, та у закладах я сто разів перепитаю, а чи не гостре воно. Чи треба казати, що я думаю про азійську кухню?

Я пробувала плампери з ефектом збільшення губ до цього і дуже сильно не люблю це відчуття печіння. Така вже ніжна, ахаха, саму це дратує. Maybelline New York Lifter Plump теж подарував мені ці «незабутні відчуття» і до нього довелося звикати. Вперше мені здавалося, що я не витримаю, та з кожним разом печіння відчувалося все менше і менше.

Окрім «гарячих» відчуттів, блиск також має виражений аромат перцю, тому це не той варіант, коли фарбуючи губи так і хочеться зайвий раз прислухатися до аромату. Ні, цього краще не робити, всі мої рецептори були проти.

🚩004 — Red Flag. Назва відтінку дуже повеселила. І він виглядає у флаконі набагато більш криваво-червоним, ніж на сайті. На губах бачите самі. На моїх блідих — пігментація мінімальна. Часто доповнюю його олівцем або бальзамом для губ з червоним тінтом.

Чи збільшує губи? Гадаю, на фото усе помітно краще. В житті я дійсно бачу ефект і доволі швидко. Хвилин 5 достатньо. Він тримається певний час. Окрім цього HOT-ефекту, візуальне збільшення відбувається і завдяки блиску. Він тут неперевершений, такий скляний, немов я довго морочилась над ним у фотошопі) Ідеальний для зйомок, беріть на замітку!

Паковання та аплікатор. Дуже імпонує ця певна гіперболізація, до якої зараз тяжіють бренди, створюючи продукти для губ. Так, не у кожен клатч накидаєш гору такої косметики, але виглядає це естетично, збільшені аплікатори дуже зручні у використанні, і відчуваєш, що купив "річ".

Сподобалось, що продукт легко можна комбінувати з олівцями, помадами і використовувати як топер. Дуже вдала формула, не робить «мазюку», а дійсно покриває окремим шаром.

Не скажу, що цей плампер став для мене повсякденним. Все ж не надто комфортно пити каву зі смаком перцю. Хоча знаю, що є ті, хто полюбляє такі незвичні поєднання.

Знаєте, коли я купую нові сукні, косметику чи парфуми, найвищим компліментом від моєї бабусі, є одна фраза: «Даси мені її якось напрокат, на перше побачення». Це завжди так мило. Що до того, чи «вдягати» цей блиск на перше побачення, я б добре подумала. 🤔

 Хоча…😂