Ta_nyaaaaaaa

Тканинна маска з вітаміном С для сяяння шкіри

Тканинна маска з вітаміном С для сяяння шкіри
Тканинна маска з вітаміном С для сяяння шкіри

Неодноразово згадувала у дописах, що масочки для мене - це щось більш про атмосферу, релакс і гарний настрій. Тому використовувала їх не так часто. Однак останнім часом помічаю, що у моїй рутині масочки з‘являються частіше.

Сьогодні на огляді тканинна маска Лореаль з вітаміном С, яка трапилась мені у гарній косметичці бренду разом з іншими продуктами. Чи зможе вона змусити мою шкіру засяяти?)

Тканинна маска з вітаміном С для сяяння шкіри

У маски стандартне пакування як для такого типу продуктів.

Окремо відмічу те, як гарно працює зривна лінія. Ножиці не знадобилися.

Об‘єм 26 грам.

Ціна 84 грн.

Всередині мене очікувала тканинна основа, просочена рідиною і, відповідно, ця сироватка у дуууже великій кількості. Серум яскраво помаранчевого кольору.

Аромат всередині пакування доволі відчутний, це щось яскраво-кисленьке цитрусове. Уже на обличчі цей аромат ледь відчутний. Після маски не залишається на шкірі.

🍊вітамін С є потужним антиоксидантом і стимулює синтез колагену, він надає сяяння та рівного тону шкірі. Міститься у доволі високій концентрації

🍊 завдяки саліциловяй кислоті маска повинна звужувати пори та очищати обличчя від забруднень. Також вона чинить протизапальну та кератолічну дію

🍊 міка надає шкірі перламутрового відтінку

🍊 підходить для всіх типів обличчя, бо не містить парабенів, алкоголю, силіконів чи інших шкідливих компонентів. Мене, як власницю супер-чутливої шкіри цей пункт дуже зацікавив!)

🍊 завдяки гіалуроновоі кислоті зменшується видимість зморшок та покращується еластичність шкіри. Також вона зволожує і заповнює мікрорельєф

На жаль, лекало виявилося не дуже зручним і підходящим для мого обличчя. На ньому утворилося багато складочок, як би я не старалася її розрівняти. Але це чи не єдине, що засмутило.

Протягом витримки на обличчі (15 хв) маска не викликала неприємних відчуттів. Жодного печіння, пощипування. Хоча цього я дуже боялася, маючи чутливу шкіру і враховуючи наявність у складі сироватки, якою просякнута маска вітаміну С у кислій формі та саліцилової кислоти.

При нанесенні сироватки на шию (її ж так багато в упаковці, чому добру пропадати? 😉), я помітила, що сироватка липкувата. А це мене дуууже нервує у тканинних масках. З часом ця липкість не проходила.

Після зняття маски з обличчя я почекала 2-3 хв до повного наскільки це можливо вбирання сироватки. Однак вона так і залишалася липкуватою, хоч після 3 хв уже не настільки.

Це мене не дуже турбує з тих причин, що після тканинних масок я прибираю залишки сироватки ватним диском, змоченим у тонері.

Раніше, коли я цього не робила, помічала висипання після будь-якої тканинної маски.

Отож після маски Лореаль з вітаміном С моя шкіра вмить засяяла, стала світлішою і дуже гарно зволоженою. Також мені здається, що висипання та сліди від них також посвітлішали.

Тож результатом від використання маски я залишилася задоволеною, навіть незважаючи на мінуси, з якими стикнулася.