Заспокійливий крем Lunnitsa Calm Cream на чутливій шкірі схильній до висипань
Шкіра, you need to calm down!
У мене дуже проблемна шкіра: більшість засобів мені не підходять і через тиждень після використання мене починають турбувати висипання, почервоніння, може доходити до того, що шкіра перестає приймати будь які засоби і постійно запалена. Саме тому з усієї лінійки від Lunnitsa я вирішила спробувати заспокійливий крем, яким користують довгий період, достатній щоб зробити висновки.
Скажу чесно - користуюсь їх товарами не вперше, пару років тому я закохалась в їх маску Lelya з ментолом і евкаліптом. Саме тому більш сміливо одразу включила всю серію в догляд, а не вводила засоби поетапно (як роблю зазвичай).
Перше, що хочеться зауважити - це пропрацювання деталей від бренду. Оці дерев’яні вставочки, дуже стильний дизайн, натуральність йде лейтмотивом бренду, починаючи з пакування, відсутністю тестів на тваринах, компонентах, закінчуючи трав’яними ароматами всіх засобів.
Окрім картонного пакування є важка скляна баночка з брендованою дерев’яною кришкою - таку приємно мати на столику з доглядом.
- Крем білий, текстура середньої плотності, я б не назвала дуже легким, оскільки після нанесення спочатку є такі біленькі розводи. Впитується крем також не миттєво, йому треба час щоб повністю розчинитись.
- Аромат дуже легкий, я б сказала якийсь трав'яний.
Мій поетапний догляд за шкірою:
- Використовую гідрофільну олію для змиття макіяжу
- Умиваюсь гелем для вмивання
- Використовую ензимну пудру або пілінг. (ці процедури я роблю не щодня)
- Наношу заспокійливий крем
Результати від використання заспокійливого крему Lunnitsa
🔸 Перше і найголовніше - крем підійшов для моєї проблемної шкіри, він не викликав подразнень чи висипів. Користувалась ним і вранці і ввечері, оскільки виробник говорить про те, що це допустимо.
🔸 Я помітила, що коли в мене і виникали висипи, вони загоювались швидше звичайного. Так, в якийсь момент з’явилось 2 висипи в Т-зоні, і зазвичай через міміку, вони лопаються і знов з’являються і проходять ну дуже довго. Яке ж було моє здивування, коли вже через день він них залишились тільки лусочки.
🔸 Крем дуже самодостатній, я б не назвала його супер легким. Він покриває обличчя таким тонким шаром (що зазвичай утворює плівку, яка не дозволяє шкірі дихать, що і призводить до висипів), але не в цьому випадку. Тобто і шар є, і немає необхідності наносити ще якісь зволожуючі засоби: сиворотки, чи спреї, за цей раз я жодного разу не відчула стягнутості шкіри. І з цього випливає наступна перевага:
🔸 Потужне зволоження шкіри і я б сказала напитаність. Мені здається крем підійде і для сухої шкіри, бо не тільки ж жирна шкіра буває проблемною.
🔸 Є матуючий ефект на шкірі.
Як бачите я залишилась дуже задоволеною Lunnitsa Calm Cream, і він стане одним з небагатьох кремів, які я дійсно залишу на використання собі на регулярній основі. А тому можу рекомендувати його до використання.
Коментарі (0)