Mandarinka

Заспокійливий крем Lunnitsa Calm Cream на чутливій шкірі схильній до висипань

Заспокійливий крем Lunnitsa Calm Cream на чутливій шкірі схильній до висипань

У мене дуже проблемна шкіра: більшість засобів мені не підходять і через тиждень після використання мене починають турбувати висипання, почервоніння, може доходити до того, що шкіра перестає приймати будь які засоби і постійно запалена. Саме тому з усієї лінійки від Lunnitsa я вирішила спробувати заспокійливий крем, яким користують довгий період, достатній щоб зробити висновки.

Скажу чесно - користуюсь їх товарами не вперше, пару років тому я закохалась в їх маску Lelya з ментолом і евкаліптом. Саме тому більш сміливо одразу включила всю серію в догляд, а не вводила засоби поетапно (як роблю зазвичай).

Заспокійливий крем Lunnitsa Calm Cream на чутливій шкірі схильній до висипань
Заспокійливий крем Lunnitsa Calm Cream на чутливій шкірі схильній до висипань
Заспокійливий крем Lunnitsa Calm Cream на чутливій шкірі схильній до висипань

Перше, що хочеться зауважити - це пропрацювання деталей від бренду. Оці дерев’яні вставочки, дуже стильний дизайн, натуральність йде лейтмотивом бренду, починаючи з пакування, відсутністю тестів на тваринах, компонентах, закінчуючи трав’яними ароматами всіх засобів.

Окрім картонного пакування є важка скляна баночка з брендованою дерев’яною кришкою - таку приємно мати на столику з доглядом.

  • Крем білий, текстура середньої плотності, я б не назвала дуже легким, оскільки після нанесення спочатку є такі біленькі розводи. Впитується крем також не миттєво, йому треба час щоб повністю розчинитись.
  • Аромат дуже легкий, я б сказала якийсь трав'яний.
  1. Використовую гідрофільну олію для змиття макіяжу
  2. Умиваюсь гелем для вмивання
  3. Використовую ензимну пудру або пілінг. (ці процедури я роблю не щодня)
  4. Наношу заспокійливий крем

🔸 Перше і найголовніше - крем підійшов для моєї проблемної шкіри, він не викликав подразнень чи висипів. Користувалась ним і вранці і ввечері, оскільки виробник говорить про те, що це допустимо.

🔸 Я помітила, що коли в мене і виникали висипи, вони загоювались швидше звичайного. Так, в якийсь момент з’явилось 2 висипи в Т-зоні, і зазвичай через міміку, вони лопаються і знов з’являються і проходять ну дуже довго. Яке ж було моє здивування, коли вже через день він них залишились тільки лусочки.

🔸 Крем дуже самодостатній, я б не назвала його супер легким. Він покриває обличчя таким тонким шаром (що зазвичай утворює плівку, яка не дозволяє шкірі дихать, що і призводить до висипів), але не в цьому випадку. Тобто і шар є, і немає необхідності наносити ще якісь зволожуючі засоби: сиворотки, чи спреї, за цей раз я жодного разу не відчула стягнутості шкіри. І з цього випливає наступна перевага:

🔸 Потужне зволоження шкіри і я б сказала напитаність. Мені здається крем підійде і для сухої шкіри, бо не тільки ж жирна шкіра буває проблемною.

🔸 Є матуючий ефект на шкірі.

Як бачите я залишилась дуже задоволеною Lunnitsa Calm Cream, і він стане одним з небагатьох кремів, які я дійсно залишу на використання собі на регулярній основі. А тому можу рекомендувати його до використання.