Фісташка

Рукавички для манікюру від Shelly це справжній спа-догляд для рук вдома

Рукавички для манікюру від Shelly це справжній спа-догляд для рук вдома

Всередині рукавичок є спеціальна кремова емульсія, яка живить і зволожує шкіру рук. Під час процедури вона також розм'якшує кутикулу та плівочки на нігтях, щоб їх було легше прибрати. Я завжди роблю собі манікюр гель-лаком сама вдома. Це економить гроші і дає можливість експериментувати з дизайнами. Але після манікюру шкіра рук часто ставала сухою. Тому коли я побачила ці рукавички, відразу захотіла їх спробувати.

Емульсія в рукавичках пахне дуже приємно, солодкувато. Кожна пара запакована окремо, тому емульсія не випаровується. До них також додається липка стрічка, щоб зафіксувати рукавичку на руці.

Використовувати рукавички супер просто. Спочатку я зробила звичайний манікюр фрезером, а потім одягла рукавички на 15-20 хвилин. Під час процедури руки стають теплими, ніби на спа-процедурі. Після того, як я вдягла і зафіксувала рукавичку, я розтягнула емульсію по всій долоні. Рукавички зручні, в них можна спокійно займатися своїми справами. Вони не злітають і емульсія не витікає.

Якщо ви робите манікюр комусь, то можна відрізати пальчики рукавичок по одному і робити манікюр, а вся інша ручка буде продовжувати знаходитись в емульсії.

Емульсію я не змиваю, просто витираю паперовою серветкою.

Після зняття рукавичок шкіра стала м'якою і наживленою. Кутикула і плівочки розм'якшилися, тому їх легко можна було прибрати апельсиновою паличкою. Звичайно воно не прибирає повністю кутикулу, але тонку її частину та плівочки усуває на раз. Завдяки тому, що емульсія прибрала дрібні плівочки, манікюр не відшаровувався біля кутикули. Якщо перед рукавичками зробити апаратний манікюр (прибрати проблеми з валиків), а потім вдягти рукавички, то для ножичок майже нічого не залишиться. Мої нігті виглядали доглянутими, а шкіра рук - свіжою і гладенькою.

Я вважаю, що ці рукавички від Shelly - одна з кращих покупок за останній час. Для мене це must-have в косметичці для манікюру. Вони не тільки зробили мій манікюр гель-лаком більш стійким, але й подарували рукам справжній спа-догляд. Тепер я можу мати гарні та доглянуті ручки без зайвих клопотів.