Ta_nyaaaaaaa

Al Rehab Midnight | Арабський і НЕ гурманіка. Таке буває?)

У моїй колекції парфумів уже є два арабських аромати від Al Rehab:

🍩 Choco Musk - той, який перетворює на солодку булочку - https://club.makeup.com.ua/post/21286/

🍯 Golden Sand - карамельно-удовий смачнющий аромат - https://club.makeup.com.ua/post/21577/

Тепер я маю також і Midnight, а як він пахне розберемо у цьому дописі.

По дизайну, пакуванні і дозатору те саме, що і в попередніх парфумах.

Деталі у вигляді відтиску літер назви бренду на кришечці, зручний ролик, що гарно дозує парфуми, мініатюрний формат, об‘ємом 6 мл.

Обожнюю їх за те, що завжди зручно кинути в сумочку, займають дуже мало місця.

Ціна за такий об’єм варіюється в діапазоні 129-189 грн.

Ці парфуми відносяться до класу квіткових, солодких. Тобто не гурманіка, як попередні два.

Особисто я б не назвала ці парфуми прям солодкими.

Продублюю піраміду:

Початкова нота: Барбарис, Карамель

Нота серця: Квіткові ноти

Кінцева нота: Ваніль, Карамель, Мускус

З перших секунд після нанесення я відчуваю кисленький ягідний всплеск ароматів. Зовсім не приторний і я б сказала не солодкий.

Дійсно дуже нагадує аромат цукерок барбарис.

Тобто так співпадає, що уже треті парфуми Рехаби повертають спогадами до безтурботного дитинства.

Тут і асоціації. Ранок у селі з бабусею, йдемо на прогулянку вздовж квіткових полів. А найрідніша дістає з кишені жменьку барбарисок з карамельками і протягує руку тобі. Обираю барбариски, корівки, які по черзі смакую, продовжуючи свій шлях вздовж квіткових полів.

Протягом усього звучання парфумів я відчуваю поступове перетікання кислинки барбарису до запаху квітів, і назад. Тобто кислинка супроводжує мене протягом усього дня. Інколи дає про себе знати карамель з ваніллю. Мускусу я не відчула, тому думаю його мінімальна кількість, він тут більше для стійкості.

Так от щодо стійкості. Аромат Midnight виявився дещо менш стійким, ніж солодющі Choco Musk та Golden Sand.

При цьому загалом тривалість звучання парфумів на тілі достойна. У мене це 5-6 годин доволі відчутно, і до 12 годин близько до тіла, тихенько.

Мені дуже подобається, що аромат стихає повільно і поступово, не раптово.

Так як солодкі аромати на літо здебільшого не використовую, то парфуми Midnight зараз дуже доречні для тепла. Ношу їх з собою у сумочці та беру у подорожі ☺️

Красуні, а яким ароматам ви навідаєтеся перевагу: солодким чи свіжим? А може взагалі кисленьким, як парфуми з допису?

Особисто я лише у 20 років дійшла до того, що вподобання змінюються в залежності від пори року, настрою й інших чинників))

25 травня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
25 травня, 2024