Сойка

Colour Intense All Shine - кремова помада у відтінках 102 та 103

Colour Intense All Shine - кремова помада у відтінках 102 та 103

В своєму першому пості на MakeupClub хочу поділитися враженнями від помади бренду Colour Intense з серії All Shine.

Об'єм: 4g

Пакування: Магнітне, тому важкеньке. Зручне, в сумці не розкривається.

Текстура: Це класична кремова помада. Наноситься легко, не розтікається, дає скоріше сатиновий блиск, ніж вологе сяйво. В носці комфортна, я її не відчуваю на губах. Протягом дня не сушить.

Стійкість: Як і у всіх кремових помад - до першого прийому їжі. Поновлюється легко.

Демакіяж: Змивається без проблем міцеляркою чи гідрофілкою.

Що мені найбільше сподобалося в цих помадах - це відтінки. Я обирала онлайн, замовила два найбільш нюдові і не чекала нічого особливого. Але наскільки вони компліментарні виявилися.

Це дуже м'який, злегка розбілений рожевий. Важко піддається опису, в мене немає схожого відтінку в колекції. Він ніби підсвічує губи зсередини, освіжає обличчя, але при цьому виглядає дуже м'яко і ніжно. Кажуть холодний, але на мені виглядає досить нейтрально. Підійде неконтрасній зовнішності.

Цей відтінок вже ближче до класичного нюду з розовинкою. Трохи насиченіший, ніж попередній, але все ще м'який. Пасуватиме багатьом, нейтральний.

Я задоволена, що придбала цю новинку навіть не дочекавшись відгуків. Буду поглядати чи не з'явиляться нові відтінки в лінійці)

Цікаво побачити наступні запуски від Colour Intense. На мою думку, бренд рухається в правильному напрямку: вcтигає за трендами, але й не забуває про те, що завжди актуально.

До зустрічі в нових відгуках ❤️