Lykova_Irina

Показую усі пудри для обличчя, які у мене є

Показую усі пудри для обличчя, які у мене є

Привіт!

Пудра - це, напевно, той продукт, яким користуються не всі. У мене нормальна шкіра, схильна до сухості, тому я пудрами користуюся не часто, бо особливої необхідності у них не маю. Але інколи вони потрібні.

Коли обирала той, чи інший продукт, основним критерієм вибору було те, щоб пудра не сушила обличчя та не була помітна. Також пудра для мене має фіксувати макіяж, а останнім часом хотілося від неї ще й ефект блюру.

Показую усі пудри для обличчя, які у мене є

Тож, почнемо у порядку від тої, яка мені найменше подобається, до тої, яка подобається найбільше.

Мені подобається цей бренд, бо у нього є дуже багато достойних та класних продуктів за демократичною ціною. Але з цією пудрою у мене не склалося. На свотчах та деякий час на обличчі вона виглядає нормально. Але буквально через хвилин 20-30 вона стає помітною на обличчі, починає скочуватися, провалюватися у пори, зморшки, навіть якщо ви не знали про їх існування, і все лице стає, мов би, у "пудрових ковбасках". Виглядає це жахливо.

При цьому, пудра шовковиста на дотик, приємна. Колір 021 Ivory для світлої шкіри підійшов чудово. На цю пудру багато позитивних відгуків, але мені вона, нажаль, не підійшла.

Ось цей продукт я взагалі не зрозуміла. Це досить популярна пудра, на яку багато позитивних відгуків. Але для мене це майже провал. На свотчах на руці виглядає гарно, а от на обличчі....

1. У неї багато блискіток, які помітні на обличчі. Як пудру через це використовувати її можна, у моєму випадку, хіба що у новорічну ніч. Як хайлайтер вона мені теж не сподобалася через те, що дає не рівне підсвічування, а, знову ж таки, окремі блискітки.

2. Запах. Він ну дуже специфічний... Назвемо його антикварний 🙃

3. Вона не фіксує макіяж, як повинна це робити пудра у моєму розумінні. Вже за пару годин макіяж з нею виглядає так, наче я ходжу з ним з учорашньої ночі. І це при тому, що у мене нормальна шкіра...

4. Колір. Він рожевий і на моєму обличчі цій відтінок дуже помітний. Тобто, з цією пудрою моє обличчя рожеве, блискуче від такої кількості блискіток та не виглядає свіжим.

Не знаю, хочеться їй дати шанс, спробувати підлаштувати під себе. Але поки що не знаю як.

Це пудра-хайлайтер для обличчя у відтінку 01 Glazy look від польського виробника Pierre Rene. Хоча бренд, начебто французький.

Для моєї світлої шкіри ця пудра, навіть у найсвітлішому відтінку, затемна. Але, якщо наносити тоненько, вуально, виглядає на обличчі дуже гарно. Також гарно виглядає, якщо її використовувати в якості хайлайтера.

На цю пудру я взагалі не покладала ніяких сподівань, але вона виявилася чудова. Завдяки мікі у своєму складі, вона здатна блюрити обличчя. При цьому її взагалі не видно, вона не пересушує шкіру, не западає у зморшки та пори. Взагалі чудово себе поводить. Шкіра обличчя з нею виглядає, як з обкладинки. Мінус у неї, правда, є - вона не досить стійка і потрібно підправляти макіяж частіше, ніж хотілося б. Але, незважаючи на це, я купила, навіть, ще одну таку, щоб носити з собою в сумочці.

Крім цього, у пудри дуже гарний, як на мене, футляр, який не виглядає дешево, магнітний замочок, є дзеркало, а також пуховка розташована в окремому відсіку, що дуже зручно. Між іншим, цією пуховкою виявилося досить зручно наносити пудру.

До речі, була у мене ще одна пудра цього бренду, теж мені сподобалася - Patricia Ledo pressed powder 01. Дуже схожа на ту, про яку я писала вище. Але для мене цього вже забагато, тож я її подарувала свекрусі.

Ну і моя улюблениця, яка ще жодного разу не підвела - рисова пудра від польського виробника Paese. Раніше у неї був інший дизайн, сподіваюся, якість залишилася та сама.

Це розсипчаста прозора пудра. Виглядає білою, але на обличчі не дає будь-якого кольору. Помол у неї дуже дрібний, тому чудово лягає на шкіру та її не видно. На довго фіксує макіяж.

Тож, якщо шукаєте базову пудру, щоб вона підійшла і на кожен день, і на вихід, щоб ви нанесли її та не переживали за результат - це саме вона.

Підійде, на мій погляд, будь-якому типу шкіри на будь-який сезон. Ось її я дійсно усім рекомендую. Якщо інші досить специфічні пудри і підійдуть далеко не кожній, то ця - універсальний солдат.

Ось і все. На сьогоднішний день це всі пудри, які у мене є.

Дякую, що завітали у мій допис ❤️

Тихого усім дня та вечора 😘