YuliHrytskoff

Новинки від Head & Shoulders

Новинки від Head & Shoulders

Чесно кажучи, я вже й не згадаю, коли в останнє користувалась шампунями із категорії мас маркету… Останніх років 20 в моєму догляді за волоссям здебільшого засоби із сегменту «проф», рідше – «органік», чи «еко». Та не так давно в одного, без перебільшення – найвідомішого і найпопулярнішого бренду доглядових засобів для волосся Head & Shoulders, вийшло декілька дуже цікавих новинок, які мені пощастило спробувати. Це шампуні, і всі вони розроблені спеціально для боротьби із лупою, та кожен із них має свою «родзинку» і додаткові властивості при тих чи інших потребах.

Із спільного у шампунів – дизайн. Всі вони розфасовані у красивий прозорий пластиковий флакон у формі парусу, відрізняється тільки лицьова етикетка. На обороті – традиційно інформація про засіб від виробника.

Кришечка фліп-топ, дозатор у вигляді отвору. Все максимально зручно, функціонально і красиво.

Об’єм шампуню – 250 мл.

А тепер більш детально про кожен із шампунів від Head & Shoulders, яких у мене вже невеличка колекція)

Склад шампуню самий звичайний, типовий для мас маркету – містить сульфати, є й силікони та велика кількість ароматизаторів. Із позитивного – кофеїн та ментол.

Консистенція гелево-кремова, густа.

Текстура однорідна.

Колір – красивий блакитно-бірюзовий.

Запах – ніжний косметичний, з нотками чоловічої доглядової косметики. Приємний і ненав’язливий. На волоссі після його висихання не залишається.

Піниться шампунь дуже гарно, утворюючи на голові справжню шапку із піни. При цьому, піна утворюється дуже щільна та густа, що, в сукупності із густою консистенцією, сприяє дуже економному використанню засобу.

Змивається трішки довше, ніж інші шампуні, але нічого критичного.

Використання, результат, враження від шампуню.

Шампунь прекрасно піниться, тому на одне використання треба брати буквально горошинку засобу, це й полегшить процес змивання. Під час миття не відчувається ні охолодження, ні навпаки – відчуття тепла/поколювання, хоча у складі й є ментол.

Навіть під час змивання відчувається, що волосся гладеньке, абсолютно не жорстке і не заплутане. Цей ефект забезпечують саме силікони у складі шампуню.

Чудово очищує, волосся після висихання м’яке, гладеньке, по довжині відсутні ковтунці, легко розчісується навіть без використання кондиціонеру.

Присутній блиск та розсипчастість.

Об’єм не краде, але й особливо не добавляє.

Забруднюється волосся як звичайно, графік миття голови із цим шампунем не порушується.

Свербежу, алергічних чи будь-яких інших негативних реакцій шампунь у мене не викликав.

Що стосується лупи, то як такої її у мене немає, та може інколи з’являтися від непідходящих косметичних засобів чи при стресі, оскільки на нервовому ґрунті я починаю чесатися (і саме в такий період я використовувала цей шампунь). І можу сказати, що в цьому аспекті мене шампунь приємно здивував – дуже гарно зняв свербіж і прояви незначної лупи, прекрасно заспокоїв шкіру голови.

В цілому, шампунь мені сподобався, гарно очищає, на графік миття не впливає, чудово заспокоює шкіру голови та нейтралізує лупу.

Склад цього шампуню мені сподобався значно більше, ніж попереднього. Він також сульфатний, в якості кондиціонуючого компоненту використаний полікватерніум-10.

Звичайно, є велика кількість суто технічних складових по типу регуляторів в’язкості, барвників, ароматизаторів і т.ін. Та, що для мене ледь не найважливіше – не містить силіконів, яких я категорично уникаю у засобах, що контактують зі шкірою голови. Із позитивного – шампунь містить гарний зволожувач – гліцерин, та досить велику кількість рослинних екстрактів (екстракти цитрусового бергамоту, меліси, вербени, насіння грейпфруту), а також саліцилову кислоту та ментол.

В цілому, склад абсолютно нормальний.

Консистенція гелева, густа.

Текстура однорідна.

Колір – прозорий.

Запах – легенький цитрусовий, відчувається грейпфрут. На волоссі не залишається.

Піниться дуже обільно, тому по кількості треба брати шампуню дуже й дуже трошечки, змивається легко, розхід економний.

Використання, результат, враження від шампуню.

Шампунь дуже гарно промиває шкіру голови та волосся по довжині, але робить це досить м’яко, не до скрипу. Під час змивання волосся по довжині гладеньке, не заплутане. Проте, після змивання відчувається деяка жорсткість, тому без кондиціонеру чи маски не обійтись. Забруднюється волосся як звичайно, але в день миття голови волосся трішки жирніше, ніж зазвичай, хочеться його помити на декілька годин швидше.

В цілому, шампунь гарний, підійде для будь-якого типу волосся, а також частого використання.

Склад. В якості очищуючої основи в шампуні використані м’які сульфатні ПАР, кондиціонуючий компонент – той же полікватерніум-10, який полегшуватиме розчісування волосся, надаватиме йому м’якості та еластичності. А так – майже весь склад – суто технічні компоненти… Із корисних компонентів тільки зволожувач гліцерин, саліцилова кислота, морська сіль та екстракт меліси.

Консистенція гелева, досить густа.

Текстура однорідна.

Колір – прозорий.

Запах – свіжий з «морськими» нотками, унісекс, більше до чоловічої доглядової косметики.

Піниться гарно, змивається легко, розхід економний.

Використання, результат, враження від шампуню.

Цей шампунь дуже м’яко очищує волосся, не до скрипу. Шкіра голови свіжа, немає лупи, гарно заспокоює. Волосся після висихання розсипчасте і наче зволожене, присутнє деяке обтяження, але волосся при цьому не виглядає жирним, просто більш наповненим.

Склад майже аналогічний попередньому шампуню, про який я розповідала вище. В основі - м’який сульфатний ПАР, кондиціонуючий компонент –полікватерніум-10 та велика кількість суто технічних компонентів. Із позитивного – не містить силіконів, проте у складі є гліцерин, екстракт лимону та листя меліси.

Консистенція гелева, густа, навіть желейна.

Текстура однорідна.

Колір – прозорий.

Запах – освіжаючий цитрусовий, більш притаманний чоловічій доглядовій косметиці. На волоссі не залишається.

Піниться, як і попередні шампуні, дуже сильно, відповідно, змивається важкувато. Розхід економний.

Використання, результат, враження від шампуню.

Очищує шампунь дуже гарно, хоч і не до скрипу. Волосся по довжині трішки сухувате після використання цього шампуню, тому обов’язковим є використання маски чи кондиціонеру. Розсипчасте, гарно блистить. Шкіру голови заспокоює чудово. Проте, брудниться волосся трішки швидке, як після використання інших шампунів.

В цілому, гарний варіант для жирної шкіри голови і частого використання.

Склад шампуню доволі посередній – миючу основу складають сульфати, є й два види силіконів, майже всі інші компоненти – суто технічні. Із корисного для шкіри – екстракти м’яти та ментол, оцтова кислота.

Консистенція гелево-кремова, густа.

Текстура однорідна.

Колір – блакитно-бірюзовий.

Запах – кремовий, дуже ніжний і надзвичайно приємний. На волоссі не залишається.

Піниться дуже гарно, змивається важкувато (але це більше залежить від кількості використаного шампуню), розхід економний.

Використання, результат, враження від шампуню.

Шампунь дуже гарно очищує шкіру голови, але робить це м’яко і надзвичайно делікатно. Волосся після самого шампуню, навіть без використання кондиціонеру, гладесеньке, розсипчасте та легко розчісується.

Прекрасно освіжає, заспокоює шкіру голови та забирає лупу.

Сподобався! Якість чудова!

Склад. Як попередні шампуні, даний – також сульфатний, містить силікони та велику кількість суто технічних компонентів. Із корисностей – олія чайного дерева та оцтова кислота, яка має гарні дезінінфекційні властивості, що немаловажливо при наявності лупи та свербежу.

Консистенція гелево-кремова, густа.

Текстура однорідна.

Колір – блакитно-бірюзовий.

Запах – кремово-свіжий, приємний. На волоссі після його висихання не залишається.

Піниться гарно, змивається трішки довше звичайного, розхід економний.

Використання, результат, враження від шампуню.

Цей шампунь дуже схожий по характеристиках до попереднього шампуню, єдине – має інший запах. Також чудово очищує, роблячи волосся м’яким, гладеньким і розсипчастим навіть без використання кондиціонеру чи маски. Шкіру голови освіжає, знімає свербіж чи будь-які інші дискомфортні відчуття.

Волосся забруднюється з ним як звичайно.

По якості сподобався, якщо закрити очі на склад, то взагалі працює чудово.

Загалом, я залишилась задоволеною шампунями Head & Shoulders! Так, деякі із них мають далекий до ідеалу склад, але це я так прискіплива на рахунок складових, оскільки давно борюся із доволі сильним випадінням волосся. Якщо ж у вас немає такої проблеми – то шампуні рекомендую однозначно, оскільки якість у них справді чудова.