K Tatiana BL

iS Clinical Sheald Recovery Balm

iS Clinical Sheald Recovery Balm

Нарешті наважилась і я купити якийсь продукт цього бренду💙

iS Clinical Sheald Recovery Balm – це багатофункціональний бальзам, розроблений для відновлення і захисту шкіри після різних процедур🧴

В ньому є досить багато переваг... Добре відновлює та заспокоює. Бальзам містить різні активні інгредієнти (можна прочитати в складі), які забезпечують антибактеріальну дію і додаткове зволоження.🫧

Сильно зволожує. Формула збагачена інгредієнтами, які інтенсивно зволожують і допомагають відновити шкірний бар'єр, запобігаючи втраті вологи.

Також має протизапальна дію. Завдяки вмісту протизапальних компонентів, бальзам допомагає зменшити почервоніння та подразнення, навіть зменшує зуд і неприємні відчуття. 💧

Також хочу зазначити про Безпечність для для чутливої шкіри. Для жирної не підійде, а для сухої та чутливої просто ідеально.

Якщо говорити про недоліки то хіба що ціна😅 iS Clinical Sheald Recovery Balm відноситься до преміум-сегменту, що може зробити його недоступним для деяких користувачів через високу вартість.🤷🏽‍♀️
Я сама довго наважувалась замовляти його чи ні. Я рада що з'явився пробник-мініатюра цього продукту (яка також досить дорога😅але, варта щоб спробувати та періодично підлікувати шкіру).

Має хорошу консистенцію. Хоча деякі користувачі можуть вважати текстуру бальзаму занадто густою, що може викликати відчуття тяжкості на шкірі. Але, якщо нанести його тонким слоєм то все добре.✨️ Навіть потім можна наносити spf чи інші засоби і шкіра не буде шелушитись, засоби не будуть скатуватись чи розмащуватись з розводами і т.д.

Висновок: iS Clinical Sheald Recovery Balm – це ефективний засіб для тих, хто потребує інтенсивного відновлення шкіри після косметичних процедур. Він забезпечує чудове зволоження, зменшує запалення і сприяє швидкому загоєнню шкіри. Незважаючи на високу ціну, якість продукту виправдовує витрати, особливо для тих, хто шукає надійний засіб для догляду за шкірою після процедур.
🧖🏽‍♀️
Я покористувалась певний період часу (доки не закінчилась мініатюрка), шкіра стала набагато приємнішою на вигляд та вигляд здоровіший і доглянутіший. Але, зараз буду користуватись іншим бальзамом😁 (наприклад від Laroche Posay Cicaplast, він також мені підходить і в ньому є компоненти в складі як і в цього бальзама, лише ціна нижче і більше продукту навіть в мініатюрках).
А цей, можливо також куплю мініатюрку через певний період часу 💙