Маленький та гарненький крем під очі від Dr. Irena Eris
Досвід користування біля 1,5 міс
Як ви вже знаєте, моя шкіра під очима доволі вибагл ива, не в плані алергій чи специфічного реагування на той чи інший засіб, а в потребах в якісному зволоженні та живленні. У мене шкіра 25+, і при активній міміці з'являють "гусячі лапки", проте, їхня вираженість дуже і дуже залежить від догляду та його якості, і від декоративної косметики. Тому сьогодні про це і поговоримо)
Упакування
Тут все просто прекрасно. Крем знаходиться у гарній скляній, важкенькій баночці червоного кольору, яку відчутно, як тримаєш у руці. За мій час користування жоден надпис не почав стиратись та жодна деталь не пошкодилась.
Візуально - це справді красиво і я тішусь, що зараз на моєму столику знаходяться дві такі баночки (ще + крем для обличчя).
Всередині звичка кришечка стопер, яка також гарно страхує від витікання крему і додає надійності та перешкоджає додатковому доступу повітря.
З мінусів, або особливостей хочеться відмітити важкість баночки, якщо розглядати цей догляд в якості щоденного в тому числі для подорожей, але це нюанс, який актуальний не всім.
Що ж під кришечкою?
Знімаючи кришечку, ми знаходимо ледь-ледь жовтуватого кольору крем, доволі таки щільненький та жирненький. Це не гелева чи якась водяниста текстура. Має ледь-ледь вловимий ніжний квітковий аромат.
Із заявленого, тут є кофеїн, оливкова олія, альпійська троянда, пасифлора, а також ще бонусом SPF20, тому я його використовую вдень.
Враження від використання
Крем цілком-цілком непоганий. Але на початку використання (пілся того, як у мене вже завершилась пептидна сироватка від Cos de Baha (https://club.makeup.com.ua/post/34216/), мені бракувало зволоження. Тобто все було окей, але я помітила, що зморшки в кутиках очей стали більш помітними, аніж до моменту, як сироваткою я ще користувалась.
Так от, до чого я веду. Крем хороший, щиро тішусь, що там є СПФ20, але як соло варіант, чи варіант використання з сироватками, які не дають ВАУ ефекту, крем його не дав мені також :(. Але, знову ж таки, я людина з дуже активною мімікою, і з достатньо тоненькою шкірою під очима, ще й вік трошки дається в знаки, тому враження, ніби я з цим кремом зробила ботокс я не отримала.
Але зараз я повернулась до пептидної сироватки і я починаю ставати знову більш задоволеною своїм доглядом :)
В цілому крем дуже і дуже непоганий, але чи повторювала би я його за такі гроші? Я зовсім не впевнена. Але не тому, що він поганий, а тому, що я очікувала трошки іншого.
Тому, дівчатка, пам'ятайте, не так важливо купувати в догляді те, що зараз популярне, важливо знайти саме ті засоби, які класно працюватимуть конкретно на вашій шкірі. І бажано, щоб це був не просто якийсь миттєвий одноразовий ВАУ-ефект з вбитою шкірою в перспективі, а навпаки накопичувальний ефект, за який через рік-два, чи п'ять ваша шкіра вам подякує)
Коментарі (0)