Nata_Po

Маленький та гарненький крем під очі від Dr. Irena Eris

Маленький та гарненький крем під очі від Dr. Irena Eris
Маленький та гарненький крем під очі від Dr. Irena Eris
Маленький та гарненький крем під очі від Dr. Irena Eris
Маленький та гарненький крем під очі від Dr. Irena Eris

Як ви вже знаєте, моя шкіра під очима доволі вибаглива, не в плані алергій чи специфічного реагування на той чи інший засіб, а в потребах в якісному зволоженні та живленні. У мене шкіра 25+, і при активній міміці з'являють "гусячі лапки", проте, їхня вираженість дуже і дуже залежить від догляду та його якості, і від декоративної косметики. Тому сьогодні про це і поговоримо)

Тут все просто прекрасно. Крем знаходиться у гарній скляній, важкенькій баночці червоного кольору, яку відчутно, як тримаєш у руці. За мій час користування жоден надпис не почав стиратись та жодна деталь не пошкодилась.

Візуально - це справді красиво і я тішусь, що зараз на моєму столику знаходяться дві такі баночки (ще + крем для обличчя).

Всередині звичка кришечка стопер, яка також гарно страхує від витікання крему і додає надійності та перешкоджає додатковому доступу повітря.

З мінусів, або особливостей хочеться відмітити важкість баночки, якщо розглядати цей догляд в якості щоденного в тому числі для подорожей, але це нюанс, який актуальний не всім.

Знімаючи кришечку, ми знаходимо ледь-ледь жовтуватого кольору крем, доволі таки щільненький та жирненький. Це не гелева чи якась водяниста текстура. Має ледь-ледь вловимий ніжний квітковий аромат.

Із заявленого, тут є кофеїн, оливкова олія, альпійська троянда, пасифлора, а також ще бонусом SPF20, тому я його використовую вдень.

Крем цілком-цілком непоганий. Але на початку використання (пілся того, як у мене вже завершилась пептидна сироватка від Cos de Baha (https://club.makeup.com.ua/post/34216/), мені бракувало зволоження. Тобто все було окей, але я помітила, що зморшки в кутиках очей стали більш помітними, аніж до моменту, як сироваткою я ще користувалась.

Так от, до чого я веду. Крем хороший, щиро тішусь, що там є СПФ20, але як соло варіант, чи варіант використання з сироватками, які не дають ВАУ ефекту, крем його не дав мені також :(. Але, знову ж таки, я людина з дуже активною мімікою, і з достатньо тоненькою шкірою під очима, ще й вік трошки дається в знаки, тому враження, ніби я з цим кремом зробила ботокс я не отримала.

Але зараз я повернулась до пептидної сироватки і я починаю ставати знову більш задоволеною своїм доглядом :)

В цілому крем дуже і дуже непоганий, але чи повторювала би я його за такі гроші? Я зовсім не впевнена. Але не тому, що він поганий, а тому, що я очікувала трошки іншого.

Тому, дівчатка, пам'ятайте, не так важливо купувати в догляді те, що зараз популярне, важливо знайти саме ті засоби, які класно працюватимуть конкретно на вашій шкірі. І бажано, щоб це був не просто якийсь миттєвий одноразовий ВАУ-ефект з вбитою шкірою в перспективі, а навпаки накопичувальний ефект, за який через рік-два, чи п'ять ваша шкіра вам подякує)