Nata_Po

Прекрасна пептидна сироватка від Cos de Baha)

Прекрасна пептидна сироватка від Cos de Baha)
Прекрасна пептидна сироватка від Cos de Baha)
Прекрасна пептидна сироватка від Cos de Baha)

Сироватками я почала користуватись менше року тому назад, але вже кілька встигла спробувати і маю що сказати) Ще восени я чітко знала, що після завершення сироватки вді Benton наступною я куплю цю пептидну, так і сталось)

І, я її щиро полюбила, шкіра враження, що ожила з нею, стала більш наповненою, можливо навіть і щільнішою)

Але давайте про все детальніше)

Це вже сумарно моя третя сироватка від Cos de Baha, у мене ще є з ретинолом і бакучіолом (https://club.makeup.com.ua/post/31506/) і доволі нещодавно придбала з молочною кислотою, але вона в мене ще на етапі тестування, тому нічого не можу сказати)

Упакування у всіх сироваток цього бренду стандартне, це пластикова баночка і дозатор з піпеткою. Різниця може бути лише у кольору баночки, у ретинолу та молочної кислоти вона коричнева, а тут маємо прозору ну і етикетки у всіх різних відтінків для розрізняння.

Тут 30 мл, що в принципі стандартно для таких продуктів. Ніяких нарікань у мене немає.

Я не проти пластикових упакувань лише тому, що у мене сироватки часто падають, і дуже шкода, якщо одного разу вона так просто розіб'ється. Ну і як на мене це плюс до транспортування, бо ми не веземо зайві грами у валізі) Але звісно, це мінус щодо екології, на жаль. Хоча, на мій смак, якщо скляне упакування не використовується то це також ні краплі не екологічно, бо бите скло є надзвичайно травматичним для тварин, починаючи з котів і собак, які можуть лазити по смітникам, завершуючи птахами, які можуть розносити блискучі фрагменти, тому все відносно.

Сироватка тут напівгелево-тягучої консистенції, це не водичка. І це не погано, бо її можна спокійно нанести на шкіру, і не переживати, що вона зараз по підборіддю стече кудись на зону декольте)

Вона безпроблемно розподіляється, і в цілому комфортна у використанні.

Вона неймовірно круто зволожує шкіру. Іноді мені здається, що її однієї цілком вистачило би і не потрібно крему. А іноді так і було, я наносила сироватку, ще працювала, а лягаючи спати, пробувала обличчя, думаю, ммм, таке гладеньке і зволожене, значить все нанесла і лягала так спати))

Я нею користувалась безперервно з грудня орієнтовно. І справді, в комплексному догляді мені дуже почала подобатись моя шкіра і я неодноразово отримувала компліменти про рівний тон, дуже гарне рівне обличчя і тд (але я не користуюсь тоналкою, тому..). І це були дуже приємні компліменти)

Окрім того, регулярно її використовуючи я помітила, що при активному усміханні у мене зменшилась кількість гусячих лапок в куточках очей, ну або вони стали менш помітними. Бо от восени, я дивилась на шкіру, усміхалась і зовсім собі не подобалась, тепер таких проблем немає.

Тому насправді, я точно бачу ефект на шкірі, вона крутезно зволожує і за свої гроші, мені здається, що вартує кожної гривні.

Незважаючи на усі плюси, якими вона володіє, я все ж знайшла кілька мінусів, або особливостей її використання так, щоб це було комфортним саме для мене.

Зазвичай я не люблю мати 25 сироваток, щоб одну на день, одну на ніч, іншу на свята, ще деякі під різні види мейку і тд. Але тут вийшло, на жаль, саме так, а все тому, що в мене на ній скочуються СПФ і в подальшому кремові продукти і утворюються такі от "катишки", як і на одязі. І от це дуже-дуже і дуже неприємно, що мене на самому початку дуже розчарувало, бо я хотіла придбати один універсальний продукт, але так не сталось. Тому я її використовую лише на ніч, і тут проблем жодних. І навіть при такому використанні я бачу її дієвість і мене це дуже тішить :)

Хах, я вже купила собі дубль у 60мл, бо це прямо дуже базова річ тепер для мене :)))

Так, хоч вона і не універсальна, і доволі щільненька, що може бути ту мач під СПФ, але я її обожнюю. І якось замість тих всяких ретинолів, я краще запептиджусь) До мене ще в дорозі пептидний крем цього ж бренду, тож будемо тестувати)

Тому щиро всім рекомендую її спробувати) Знаю, що вже було дуже багато хороших відгуків на неї і я не стану винятком)