Spodobaieva Maryna

Пусті баночки травень

Пусті баночки травень

Останній тиждень травня і вже всім така знайома рубрика, раніше звісно я була іншої думки про неї. Але не завжди враження залишаються однакові. Тут головне нічого не викинути.

Police To Be Super Pure

https://club.makeup.com.ua/post/35372/

100/10 просто топовий деревино-цитрусовий аромат з яскравим бергамотом за приємною ціною. Чесно я ним обливалася і ним пахло все, що тільки можна. Чомусь він дуже сподобався мені на цю пору, по різному відкривався в залежності від погоди. Від пакування я і надалі у захваті. Плюс досить гарно тримається. Тож рекомендую звернути увагу, якщо Вам подобається бергамот?

Sinsay Moonlight Valley

https://club.makeup.com.ua/looks/35706/

9/10 аромат я отримала замість квітів на день народження, думки про грузинський лимонад були зі мною до кінця, дуже смачний. Але зовсім не стійкий, на одязі тримався трішки краще, постійно брала його з собою для оновлення. Чесно приємні враження залишились. Плюс зараз він взагалі за смішною ціною.

Спрей Victoria's Secret Love Spell Splash

https://club.makeup.com.ua/post/33436/

6/10 не можу не сказати, що він не цікавий. Він водночас солодкий і свіжий, що в цілому від нього хотіти. Чому така оцінка? Напевно ключовою стала стійкість, якої вистачає тільки на 2-3 години і все. Звісно напевно я багато хочу від спрея для тіла, але я очікувала, що за весь цей час поки вони існують на ринку щось змінилося, на жаль ні. Тож напевно більше повертатися до спреїв VS не буду, для мене це вже досить старий варіант.

LAMEL Make Up Cheek Colour New

https://club.makeup.com.ua/post/29675/

?/10 навіть не знаю, яку оцінку ставити. Звісно вони заслуговують високої оцінки. З однієї сторони вони мені дуже подобаються, пігментація, бюджетна ціна з іншої пакування, яке просто жахливе і ненадійне. Це вже треті рум’яна, які йдуть в смітник без мого бажання. Перші не витримали дорогу, другим допомогла моя «жіночка». Але це раз вони просто випали з рефілу коли я їх тримала в вертикальному положенні, такого в мене ще не було. Всі інші рази я поверталася до відтінків, але цей раз купувати не буду, плюс ще двоє інших від Lamel, надіюсь з ними такого не буде. Але відтінок 402 досить гарно виглядає на обличчі, хоча спочатку здавався рижим.

Missha Cushion Moist Up SPF50+/PA+++

https://club.makeup.com.ua/post/37177/

9/10 це мій перший досвід і він досить вдалий, більше сподобався за тональні основи та ВВ чи СС крем. Досить натуральний фініш, легкий і зручний у використанні. Відтінки гарно адаптуються, коротко він чудовий.

Декальцинуючий шампунь-ванна від Kerastase Premiere

https://club.makeup.com.ua/post/32947/

6/10для елітної та професійної класифікації, яку має цей шампунь. Він особисто для мене виявився досить звичайним. Якогось приголомшливого результату від нього не чекайте. Звичайний шампунь, непогано промиває волосся, не сушить і не викликав лупи вже добрий плюс. Але я дуже рада, що мені вдалося протестувати лінійку і зробити свої висновки. Що я точно залишу, то це баночку вона тут ну досить зручна для travel-формату.

L'biotica Biovax Hair Conditioner

https://club.makeup.com.ua/post/35055/

7/10 дійсно не поганий кондиціонер з накопичувальним ефектом, але для фарбованого та пошкодженого волосся його рекомендувати не можу, хочеться більше живлення. А от для нормального чи натурального волосся буде гарний варіант.

Маска Flose Aloe Vera Hydrating

https://club.makeup.com.ua/post/36962/

100/10 ніколи би не подумала, що така бюджетна маска дасть такий гарний результат. Просто з задоволенням неї користувалася, волосся було неймовірно м’яке та зволожене. Хочеться спробувати інші. В складі є силікони. Але думаю до неї я точно повернуся. Тому їй однозначно «Так!».

Ензимна маска для очищення шкіри обличчя від Mermade

https://club.makeup.com.ua/post/32383/

10/10 MERMADE дивує, це взагалі мій перший продукт. І в мене дуже приємне враження від неї. Спочатку я трішки переживала, що не встигну використати її за три місяці, але це реально. Шкіра виглядає з нею досить наповненою, сяючою і зволоженою. Класно вирівнюється тон шкіри. Вона дуже делікатна і підійде майже всім.

Бальзам для губ Born Lippy Raspberry

https://club.makeup.com.ua/post/31232/

8/10класний варіант, але терміни маю закінчитися через пару місяців, але віддушка самого бальзаму змінилася на досить не приємну. Тож не буду мучити себе. Він гарний дає вологе сяйво і ніжний відтінок, приємне зволоження, яке не зникає разом з бальзамом. Але якщо плануєте його купити треба розуміти, що у вас є місяців 7-8 щоб його використати, а об’єм тут не маленький.

NanoCode Гель для обличчя холодного гідрування та кріо-маска після чистки

https://club.makeup.com.ua/post/38855/

9/10 класний в роботі, з ним дійсно більш гарний результат. Але хочеться спробувати від SkinLoveSpa, щоб мати з чим порівняти.

6/10не можу сказати «Вау», в цілому непогана маска, як для використання в звичайний день. Для моєї шкіри вона слабенька, плюс коли користувався кращими варіантами, то не сильно хочеться повертатися.

Патчі під очі "Золотий гіалурон" ViaBeauty

2/10 звісно було помилкою взяти не перевірений варіант. Але було цікаво спробувати не гідрогелеві. Вони просто неймовірно великі, не зручні і постійно хочуть від Вас втекти в низ. В мене не вистачило терпіння і перенесла на зону шиї, де вони також не трималися і через 5 хвилин викликали почервоніння. З іншими такої ситуації не було.

Тканинна маска з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя L'Oreal Paris

5/10 я бачила досить багато про неї гарний відгуків. Тож зайшовши в Є., не довго думаючи взяла, але й варіантів було не багато. Плюс моя шкіра просто чудово реагує на вітамін С та саліцилову кислоту. І в день коли потрібно трішки освіжити шкіру я вирішила спробувати її. Пакування досить красиве, лекало помаранчевого кольору, дуже багато есенції і на цьому все. Маска виявилася «так собі», окрім парникового ефекту, при якому шкіра набула більш рівномірного кольору я більш нічого не отримала. Вітамін С тут похідний, саліцилова майже на останньому місці. Ну можливо помаранчеве лекало Вас повеселить і все, але з нього постійно капало. Не можу її взагалі рекомендувати. Бренд старається аналізувати ринок і попит, але трошки відстає.

Felce Azzurra Black Orchid Body Wash

https://club.makeup.com.ua/post/35645/

9/10 класний гель для душу з максимально приємною віддушкою. Навіть зараз коли він закінчився час від часу я відкриваю його, щоб знову почути цей аромат. Тай пакування в нього одне задоволення. Він вартий Вашої уваги.

Миюче молочко для інтимної гігієни для чутливої шкіри з екстрактом льону від O'Herbal

10/10 з брендом O'Herbal я знайома досить давно, дуже багато класних продуків. Ніжне і досить делікатне молочко, вистачило мені його на досить довго, більше чим півроку. Підходить для чутливою шкіри, але відгуки досить не однозначні, тож алергікам бути більш уважними до складу. Я ним залишилась задоволена.

Цинк з вітамінами C і B6 від 21st Century

https://club.makeup.com.ua/post/38277/

100/10 просто улюблений помічний в період застуди, постійно купую протягом багатьох років. Набагато легше та швидше йдеш на одужання. Звісно не всім може сподобатися смак, для кого навпаки може бути, як цукерки.

Біотин від Source Naturals, 5000 мкг

8/10 він не поганий, але біотин від 21st Century чи Now дав в порівнянні більш гарний результат навіть в період стресу. Тут мені сподобалось, що баночка досить зручна і маленька не потрібно було користуватися органайзером для вітамінів.

Дякую всім за увагу🖤