ksnklb

Скидаємо шкіру?

Скидаємо шкіру?

Пілінг-скатки вже доволі довго мене цікавлять, адже це приємний та ефективний спосіб очистити шкіру від накопичених забрудень. І якщо для ніжок та ручок я обираю скатку від Shelly, то для обличчя знайти було не так просто, адже ця зона більш чутлива.
До скатки Joko Blend я підійшла з великими сподіваннями та при цьому з обережністю. Що з цього вийшло? Читайте далі 😉.

Скидаємо шкіру?
Скидаємо шкіру?
Скидаємо шкіру?

Баночка 100ml, все в стилі бренду, у дизайні також присутні милі "капельки".
Дозатор ‐ помпа, не забивається і видає оптимально засобу. Є фіксатор для дозатора.

Консистенція середньої густини, гелева, білого кольору, текстура однорідна.
Запах практично не відчувається, свіжо-кислий.
Загалом склад не великий, з цікавого, то там присутні гліколева кислота, молочна кислота та стабільна форма вітаміну C.

Наносити скатку потрібно на обличчя, а потім круговими масажними рухами легко проводити по обличчю, тим самим "скочуючи" ороговілий шар шкіри. При цьому на обличчі утворяться "катишки", це якраз те, що потрібно було зняти зі шкіри. Після цього обличчя потрібно добре вмити.

У результаті я бачу буквально порцелянову шкіру: вона дуууже гладенька, буквально світиться від очищення, адже знято ороговілий шар, тим самим вона стає світлішою та навіть здоровішою на вигляд.
І якщо ефект буквально видно на фото, то я хочу описати ті причини, чому ця скатка мені сподобалась:
Скатка деліткатна, з нею немає неприємних відчуттів. З цього випливає і те, що вона не сушить та не стягує шкір, чого саме я і боялась. Моя шкіра ідеально очищена після цього засобу, при цьому немає цього відчуття "надто", усе у потрібних для шкіри межах.
Ну і звісно, пори. Після очищення пілінг-скаткою, їх практично не видно, вони світлі, зменшенні, непомітні. Ну і звісно, щоб такий ефект був постійно, потрібна регулярність у застосуванні цього пілінгу, виробник рекомендує застосовувати 1-2 рази у тиждень.