Anna_feerie

Найбільш прикольна маска, яка в мене була))

Найбільш прикольна маска, яка в мене була))
Найбільш прикольна маска, яка в мене була))

Справді, раніше ніколи не користувалась бульбашковими масками, тому досвід виявився максимально цікавим та незвичним)) Talika - французький бренд, в мережі читала про нього чимало схвальних відгуків, хоч, звісно, є і негативні (адже всі ми різні, та потреби шкіри можуть доволі сильно варіюватися). Та мене ця маска порадувала, адже я побачила ефект на своїй шкірі, про що і хочу розповісти у своєму відгуку🤗.

Найбільш прикольна маска, яка в мене була))

Продукт має форму листкової маски - тобто тканинне лекало, змочене есенцією. Вже на етапі розпаковки починаються сюрпризи: по-перше, вона чорного кольору!)) Такого я теж раніше ніколи не зустрічала, хоч випробувала багато корейських масочок).

По-друге, вже в пакетику можна побачити легенькі бульбашки, які збільшуються. Тому треба швиденько нанести основу на обличчя та залишити на 10 хвилин🥰.

У складі основним діючим компонентом є бамбукове вугілля, крім того додані рослинні екстракти та зволожуючі компоненти.

На обличчі текстура виглядає все більш пінною з кожною хвилиною і дуже швидко ви стаєте схожим на Санта Клауса або Йетті)). По відчуттях - це такий приємний мікродренаж, але без надмірного поколювання чи неприємних відчуттів.

Після зазначених виробником 10 хвилин я зняла основу та змила бульбашкову піну (обов'язково не пропускаємо цей крок, адже в складі містяться ПАР, їх не можна залишати на шкірі, інакше пошкодите захисний бар'єр!).

Після змивання моя шкіра була трошки червоною, але не занадто (та ми ж пам'ятаємо, що це я - якщо у вас немає проблем з гіперчутливістю, то все буде взагалі ідеально). При цьому я помітила, що пори стали чистішими та світлішими, а ще відчула ефект такого суттєвого ліфтингу (на рівні дискомфорту, тож одразу захотілось нанести свій догляд).

Після нанесення тонера, сироватки та крему відчуття стягнутості пройшло, я відчула зволоження та помітила вирівнювання тону🤩. Ефект ліфтингу нікуди не дівся - до речі, він залишився і на наступний день, коли я зі здивуванням помітила, що шкіра виглядає більш пружною та гладенькою (думаю, мікродренаж працює накшталт масажу, тому маска дає такий результат)).

Загальне враження від маски Talika доволі позитивне, мені цікаво буде спробувати ще якісь альтернативи, тому, якщо маєте своїх улюбленців - діліться в коментарях, ви мені дуже допоможете😘