Spodobaieva Maryna

Інвентаризація косметики

Інвентаризація косметики

Інвентаризація, гігієна простору чи розхламлення, можна назвати, як завгодно головне, щоб працювало. Взагалі мені дуже подобається знаходити на це час, а ще більше давати їм друге життя. Не завжди виходить зробити, але я стараюсь. І так не тільки з косметикою. Емоційні покупки ніхто не відміняв, але баланс між бажанням і потребою все ж таки має бути.

Взагалі дуже хочеться передивитися взагалі все, але найлегше завжди починати з малого. Найменше звісно виявилось косметики.

Тож, хто покидає мій дім:

  • LN Pro Flexi Minimalism Eyeshadow Palette

https://club.makeup.com.ua/post/29986/

Класна, базова і дуже універсальна. Вона в мене просто лежить, останній раз я її використала для rockstarmakeupclub і на цьому все. Взагалі розумію, що більше тіні купувати не буду, зовсім ними не користуюся. Спочатку дивилася на мальку від rom&nd, але зрозуміла, що ці відтінки в мене є в рум’янах, скульпторі та хайлайтері.

  • Bourjois Khol & Contour Extra-Long Wear

https://club.makeup.com.ua/post/30219/

Він мені взагалі не сподобався, я давала йому другий шанс, просто не моє. Він вже мав полетіли в смітник. Але навіть йому знайшлася власниця.

  • LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner

https://club.makeup.com.ua/post/29514/

Тут все досить просто в мене їх дуже багато і в 404 відтінку їх чомусь два. Виправляємо ситуацію. Звісно не всі відтінки навіть з тих, що залишилися мені підходять, але вихід є, про це зроблю окремий допис.

  • Maybelline New York Lifter Plump

https://club.makeup.com.ua/post/32771/

Я думала «я не чутлива», але плампери, це точно не моє. Я дуже старалася з ними подружитися, але ні. Просто пожежа, плюс, як мені сказали «Ой, тобі воно точно не потрібно». Тож зі спокійною душею звільняю простір і передаю в добрі руки з телефоном пожежників.

  • Maybelline New York Tattoo Liner

Навіть точно не пригадаю скільки разів я її купувала. Але останню я її всього один раз спробувала на колір і все. Мені дуже подобається кісточка і стійкість підводки. Але олівець Lamel 401 мене зараз повністю задовольняє, хоча навіть ним я рідко користуюся.

  • Aden Cosmetics Tattoo Effect Lipstick

https://club.makeup.com.ua/post/34147/

На жаль, багато кольорів змінилися, грати в рулетку не хочеться. Мені досить рідко личать теплі кольори в основному тільки холодні та нейтральні. Тож вона переїжджає до блондинки.

Поки на цьому все, але це не точно.

Тож всім гарних і потрібних покупок💛

Інвентаризація косметики
Інвентаризація косметики
Інвентаризація косметики
Інвентаризація косметики
Інвентаризація косметики
Інвентаризація косметики
Інвентаризація косметики