Vikulyk

Туш для об‘єму і виразного погляду

Туш для об‘єму і виразного погляду

Сьогодні розповім про чудову новинку від італійського професійного бренду Karaja, а саме про водостійку туш, яка надає об‘єм.

В мене вії непоганої довжини, проте об‘єму і густоти їм дійсно не вистачає, але ця туш максимально робить мої війки пишними.

Туш для об‘єму і виразного погляду

Хочу також зауважити, що вона гіпоалергенна і дуже комфортна, бо часто туші, які надають об‘єм викликають у мене дискомфорт в прикореневій зоні, а ця зовсім не відчутна і невагома в носці😍

Туш знаходиться в чорній матовій коробочці, а сам тюбик виконаний в лаконічному дизайні циліндричної форми, наче з чорного лаку.

Щіточка доволі пишна, вона має таку звивисту форму, чи як це правильно зазначити(дивіться фото).Вона еластична і при цьому м’яка, повіко не дряпає. Особисто мені користуватись зручно, тільки нижні війки дещо важче профарбовувати, щоб ненапартачити, але мені завжди з ними складно.

Вартість туші в середньому 1278 грн, і дійсно зразу відчувається, по своїх функціях, що туш дорога і якісна.

Відчуття від використання:

  • Колір у Karaja K-Water глибокий чорний. При нанесенні вії дуже добре профарбовуються від коренів до кінчиків, кожна війка надійно покрита, але ефект легкий і невагомий, за рахунок чого не виникає дискомфорту в носці. Тому, хто стаждає чутливістю очей-придивіться.
  • Туш добре працює на об‘єм, при цьому не створює комочків, хоча ефект подовження теж присутній.
  • Вона класно підкручує війки, я не користуюсь кьорлером, туш виконує цю функцію самостійно досить класно на моїх віях.
  • Її можна легко нашаровувати, павучих лапок я не отримую, тільки хороший, невагомий об‘єм.
  • Зараз у нас дуже спекотно і вологість висока, проте туш чудово тримається, вона не розмащується напротязі дня і не осипається.
  • Туш водостійка, змиваю її двухфазною змивкою для очей від Givenchy, процес демакіяжу проходить легко, без ефекту панди.

Висновок. Класна туш, яку я дуже рада спробувати, мені подобається в ній все: ефект на війках, комфорт в носці і чудова стійкість, тому користуюсь з великим задоволенням ❤️