Балансуючий гель для вмивання обличчя
Для моєї чутливої шкіри зазвичай мені складно підібрати догляд за обличчям, щоб мені підійшов. Дивлячись на склад та на велику кількість позитивних відгуків дівчат, я спробувала балансуючий гель для вмивання від бренда MERMADE
Зовнішній вигляд :
Гель у формі туби з як завжди зі стильним, мінімалістичним дизайном. Цей гель універсальний, який підходить для усіх типів шкіри, за рахунок його не агресивного складу . Він підходить навіть для самої чутливої шкіри! На мою думку це дуже крута річ.
Про склад ( інформація від виробника)
Та чому ж він універсальний та усім так підходить?
Він має у складі:
- Алое добре відомий своїм позитивним впливом на шкіру, має антиоксидантні властивості.
- Броколі є джерелом сульфорафану, що забезпечує ефективний детоксикаційний ефект.
- BioDTox стимулює виведення токсинів. Він зменшує адгезію забруднюючих речовин на шкірі, допомагаючи очистити пори, зменшити виділення шкірного сала та покращити колір шкіри.
Об'єм гелю
невеликий - 50 мл.
Це зрозуміло, так як Mermade - виробник travel-size косметики.
З розміром хочу виділити його плюси :
- як для мене він компактний, зручна рожева кришечка типу фліп-топ, мені зручно брати його з собою у поїздку або у гості на ночівлю). Кришечка щільно закривається, нічого не протікає у сумочці. ✨
Текстура і аромат :
Легка, кремова, напівпрозора, добре піниться у поєднанні з водою ✨
Аромат гелю це також важливо. Його чути зовсім легко, він тонкий, але він є. Я чую аромат солодким, мені чути кокос овий запах, також чути алоє ✨
Особисті враження:
Сподобався склад, те що він ніжно очищує шкіру та не пересушує її, не викликає подразнень і інших проблем. Він дійсно універсальний. Підійшов для моєї проблемної шкіри і не викликав висипань!
Гель добре справляється зі своєю задачею, впевнилась, що не дарма він багатьом так подобається. Ніжне очищення та чиста шкіра - це саме те, що треба. Гель чудово вписався у мою вечірню рутину. Користуюсь ним вже тривалий час та залишалась задоволена результатом. Рекомендую спробувати та також планую повторювати покупку ✨
Коментарі (0)